Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Definitief ontharen

(1 artikel)
Bekijk alles
Definitief ontharen (1 artikel)
Bekijk alles

Definitief ontharen

Definitief ontharen is de ideale uitkomst om lichaamshaar weg te halen. Door deze methode van ontharen is het niet meer nodig om te scheren. Definitief ontharen wil zeggen dat de haarwortel wordt verwarmt, en de haren meeneemt. Er kunnen altijd nog “slapende” haren in de huid zitten, wat inhoudt dat deze haren nog naar boven kunnen komen bij bijvoorbeeld een hormoonwisseling. Dan kan het zijn dat er een nabehandeling volgt.

Smoothskin Gold

De Smoothskin gold is een krachtig apparaat, en perfect voor thuis gebruik. Door zijn snelle licht flitsen is het ontharen van grote gebieden easy. De Smoothskin Gold is geschikt voor ieder huidtype en daarom een erg gewild apparaat. Bezoekjes aan een schoonheidssalon is verleden tijd, het ontharen kan thuis gebeuren en het resultaat is om van te genieten!

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Daarnaast staan onze beautyspecialisten graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven. Service met een glimlach bij JohnBeerens.com! U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)13 530 2010 of u kunt mailen naar onze beautycare afdeling ; [email protected]