Categorie navigatie:

Merken
 1. (2)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (1)
 5. (2)
Huidtype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (7)
 6. (2)
 7. (2)
 8. (4)
 9. (2)
Levertijd
 1. (12)
Stoffen
 1. (2)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Deodorant

(12 artikelen)
Bekijk alles
Deodorant (12 artikelen)
Bekijk alles

Deodorant

Er zijn enorm veel verschillende soorten deodorant die het zweten tegengaan, of simpelweg de geur van zweet wegnemen. De beste deodorant voor u is er een die bij uw huidtype past. Zo is er voor de gevoelige huid bijvoorbeeld deodorant zonder parfum (vaak ook zonder alcohol). Ook zijn er natuurlijke varianten van deodorant beschikbaar.

Deodorant van Marbert
Op JohnBeerens.com hebben we ook een groot assortiment aan Marbert deodoranten. Marbert vertegenwoordigt al meer dan 70 jaar de combinatie tussen wetenschap en schoonheid. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief goede deodorant? Bekijk dan eens het aanbod van Marbert.

Natuurlijke deodorant
Als u op zoek bent naar een natuurlijke deodorant, kunt u het beste kijken naar deze deodorant van Marbert. Het betreft een deodorant spray waarbij de klieren in de oksels niet verstopt raken. Ook is een natuurlijke deodorant altijd zonder parfum en zonder alcohol. Parfum en alcohol zitten in de meeste reguliere deodoranten, echter is dit enorm irriterend voor de huid. Een deodorant spray zonder parfum en alcohol zal de huid niet irriteren. Als u een gevoelige huid hebt is het dus aan te raden om een natuurlijke deodorant te gebruiken.

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over welke deodorant het beste bij uw huid past? Bel dan met onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10 voor passend advies!