Categorie navigatie:

Merken
 1. (4)
 2. (2)
 3. (6)
Huidtype
 1. (6)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (6)
 5. (7)
 6. (6)
 7. (6)
 8. (6)
 9. (6)
 10. (6)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (8)
 2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Giftsets

(12 artikelen)
Bekijk alles
Giftsets (12 artikelen)
Bekijk alles

Giftsets

Op zoek naar een cadeau dat altijd kan; ga dan voor een speciale beauty giftset! Op JohnBeerens.com zijn er verschillende soorten giftsets beschikbaar voor jong en oud.

Giftset voor vrouwen

Op zoek naar een complete beauty giftset met natuurlijke verzorgingsproducten voor de vrouw? Neem dan eens een kijkje bij de Greenland beauty giftsets. De prachtige cadeauverpakking maakt zelfs het geven ervan een feest. Alle producten zijn vrij van SLS, sulfaten, parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen en zijn geschikt voor alle huidtypen.

Giftset voor mannen

Op zoek naar een cadeau set voor een man? Ook dat is te vinden op de webshop JohnBeerens.com. Neem bijvoorbeeld de Men Rock The Cut Throat Starter Pack met daarin de Men Rock The Cut Throat Shavette, de Men Rock The Brush en de Men Rock The Shave Cream. Dit is een stoere giftset om iedere man het gevoel te geven van een glad geschoren gezicht en een soepele zachte huid.

 

Heeft u twijfels over wat u het beste cadeau kunt doen? Bel dan eens met onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10 voor passend advies!