Categorie navigatie:

Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
Huidtype
 1. (1)
 2. (4)
 3. (1)
Levertijd
 1. (1)
 2. (6)
Stoffen
 1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Serum met Vitamine C

(7 artikelen)
Bekijk alles
Serum met Vitamine C (7 artikelen)
Bekijk alles

Serum met vitamine C

Een goede serum met vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen. Collageen is bindweefsel, wat nodig is om de huid te verstevigen. Johnbeerens.com biedt u enkel alleen de serums aan van top kwaliteit! Een serum met vitamine C kan acne en pigmentvlekken verminderen. Na langdurig gebruik van een serum wordt de huid steviger en voelt egaler aan. De vitamine C is een antioxidant , waardoor het de UV schade kan beperken!

Ruime keus aan serums!

Een aanrader is Payot Cure Intense Clarte, de deskundige formule zorgt voor een gladde en egale huid. De huid word verfijnd en krijgt meer elasticiteit. Wilt u graag een complete behandeling? Dat kunnen wij u bieden! De Skeynder power C+ pure vitamin C concentrate is een 14-daagse kuur, die gericht is op  pure vitamine C. Het zorgt voor helderheid en glans van de huid in een paar sessies. Ook verstevigd het de huid. Kortom, serums met vitamine C bieden uw huid alleen maar voordelen!

Online bestellen met de juiste service

Vind u het lastig om een serum te kiezen die geschikt is voor uw huid? Onze beauty specialisten staan graag voor u klaar om u persoonlijk advies te geven en om al uw vragen te beantwoorden. U kunt bellen naar +31 (0) 5302010. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur.