Merken
 1. (3)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (1)
Huidtype
 1. (4)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
Levertijd
 1. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Voetverzorging

(8 artikelen)
Bekijk alles
Voetverzorging (8 artikelen)
Bekijk alles

Voetverzorging

Een goede voetverzorging is de basis voor gezonde en mooie voeten. Als u bepaalde problemen ondervindt met uw voeten zoals eelt, kloven en/of pijnlijke droge voeten (of hielen) is het belangrijk dat u uw voeten extra gaat verzorgen. Kloven, eelt, pijn, of droge voeten (of hielen) zijn namelijk tekenen van de huid om te laten weten dat de huid extra verzorging nodig heeft. Wat voor voetverzorging past bij u?

Kloven in de voet en/of hiel

Kloven in de voeten en/of de hielen zijn een veelvoorkomend probleem. Kloven in de voeten komen vaak voor in de droge huid van de hielen waar vaak ook eelt plaatsvindt. Maar ze zijn ook in de zachte, vochtige huid tussen de tenen te vinden. Kloven in de voet en/of hiel zien er meestal niet erg mooi uit. Vandaar dat er speciale cosmetische voetverzorging te koop is op JohnBeerens.com. Bekijk bijvoorbeeld eens de Herôme kloven kuur behandeling in de vorm van een crème. Dit product stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en verbetert de conditie van de huid van bijvoorbeeld onder de voet of tussen de tenen. De crème bevat bijenwas die de huid extra bescherming biedt.

Eelt op de voet en/of hiel

Wanneer de bovenlaag van je huid is verdikt, wordt dat eelt genoemd. Eelt ontstaat door teveel druk en wrijving. Eigenlijk is eelt gewoon een natuurlijk beschermingsmechanisme van het lichaam, en kan het geen kwaad. Toch kan de eelt vaak ongemakkelijk of minder mooi zijn op de voeten. Er zijn enorm veel producten op de markt om de hoeveelheid eelt te verminderen en te verzachten. Een van deze producten is de Zarqa scrub crème voor de voeten. Deze voetscrub van ZARQA bevat natuurlijke kristallen die ervoor zorgen dat de dode huidcellen worden verwijderd en dat de ruwe huid en eelt verzacht wordt.

Droge tot extreem droge en schilferige voeten

Als u last heeft van zeer droge (schilferige, uitgedroogde) voeten en/of hielen is dat een teken dat u uw huid beter moet verzorgen. Als u veel last heeft van extreem droge en schilferige voeten kunt u dit met verschillende producten verhelpen. Dit kunt u behandelen door bijvoorbeeld een verzorgende voetcrème. Voor een voedende voetcrème kunt u bijvoorbeeld eens kijken naar de crème van Matis. De actieve ingrediënten in deze voet en handcrème zijn essentiële oliën die de huid hydrateren en voeden.

Vermoeide en pijnlijke benen

Heeft u vaak last van vermoeide en pijnlijke voeten? Dan bent u bij JohnBeerens.com aan het juiste adres. Vermoeide en pijnlijke voeten zijn, helaas, een veelvoorkomend probleem. Maar wat is de oorzaak van deze klacht precies? De oorzaak van snel verzwaarde en vermoeide voeten is een slechte bloedcirculatie vanuit de voeten en onderbenen. Het komt dan ook vaker voor als u veel rechtop staat, het bloed moet dan namelijk voortduren tegen de zwaartekracht naar boven gepompt worden. Dit vergt veel van uw voeten en benen, die raken naar verloop van tijd dan ook vermoeid en voelen zwaar en pijnlijk aan. Nu u de oorzaak weet van uw snel pijnlijke en vermoeide voeten is het belangrijk om te weten hoe u dit het beste kunt verzorgen. U kunt een verstevigende voetspray of voetcrème aanschaffen die de bloedcirculatie stimuleert, waardoor u dus minder last krijgt van uw voeten. Zie hiervoor bijvoorbeeld de Herôme voetspray. Deze voetspray (tevens ook te gebruiken op de benen) stimuleert de doorbloeding van de vermoeide en/of gezwollen voeten. De voetspray kan ook preventief worden gebruikt bijvoorbeeld vóór een lange vliegreis.

Wilt u de juiste voetverzorging voor mooie, zachte, gezonde voeten. Onze beautyspecialisten kunnen u telefonisch adviseren: +31 (0)13 - 5 30 20 10.