Merken
  1. (2)
  2. (1)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (2)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Voetverzorging tegen kloven in de voeten

(3 artikelen)
Bekijk alles

Kloven in voeten

Heeft u last van hielkloven? Of last van overmatig eelt ? Hielkloven kunnen ontstaan door overmatig eelt, waardoor de eelt barst en de kloven naar buiten komen. Er zijn een hoop verschillende oorzaken voor dit probleem, zo kan het in de zomer maar ook in de winter ontstaan. Door warmte of kou, door vocht en droogte. Daarom helpt het om goed te kijken naar welk product het beste aansluit op uw specifieke problemen.

Speciaal voor de droge voeten

Wij van Johnbeerens.com vinden het erg belangrijk om u de juiste verzorging te geven voor uw voeten. Speciaal voor de droge en kwetsbare voeten bieden wij u de juiste producten aan. De AHAVA dermud intensive food cream  bevat dode zee modder, waardoor het de kloven verzacht en kalmeert. Daarnaast hydrateert het de voeten en geeft de voeten een langdurig lang fris gevoel.

Veilig en online het beste product bestellen

Bij Johnbeerens.com kunt u uw product veilig en online bestellen. Naast deze service bieden wij u ook persoonlijk advies voor al uw vragen en of opmerkingen. U kunt contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0) 530 20 10. Op werkdagen zijn zij bereikbaar van 8.30 – 20.30 uur. 

Voetverzorging tegen kloven in de voeten (3 artikelen)
Bekijk alles