Merken
  1. (2)
  2. (2)
  3. (1)
Huidtype
  1. (4)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Voetverzorging voor droge voeten

(5 artikelen)
Bekijk alles
Voetverzorging voor droge voeten (5 artikelen)
Bekijk alles

Droge voeten verzorgen

Droge voeten hebben is totaal niet erg, het is een veel voorkomend probleem. De voeten zijn van nature al droog, doordat de voeten geen talgklieren hebben. De zweet klieren hydrateren de huid van de voet. De een heeft er wat meer last van dan de ander. Hierbij kunnen een aantal factoren mee spelen: diabetes, medische aandoening of evt. voetschimmel. In de koude maanden zijn de voeten wat vatbaarder dan in de warmere maanden. Door de overgang van hitte naar kou kan de voet sneller scheuren en heeft u meer kans op droge voeten.

Aanpakken van droge voeten

Voor de droge voeten bieden wij u enkel producten aan van top kwaliteit. Weg met droge voeten en zeg hallo zachte voeten! Onze producten zorgen ervoor dat de voet perfect hersteld. Een echte aanrader is de Zarqa feet repair. Deze voetenbalsem is geschikt voor de (extreem) droge/ ruwe huid. Het ondersteunt het huidherstel, verzacht en verfrist uw voeten.

Veilig en online voetverzorging bestellen

Wij van JohnBeerens.com vinden het erg belangrijk om een goede, persoonlijke service aan u te bieden. U kunt bij ons de producten veilig en online bestellen. Daarnaast staan onze beauty specialisten graag voor u klaar om eventuele vragen of adviezen te woord te staan! U kunt ons bereiken via +31 (0) 5302010. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.30 – 20.30 uur.