Categorie navigatie:

Huidverzorging tips

Droge, vette, gemengde of gevoelige huid, jonge huid of oude huid. Elke huid heeft goed passende verzorging nodig. De huid is erg belangrijk en bepaald voor een groot gedeelte het uiterlijk. Wij willen u graag verder helpen dan alleen de beste en mooiste huidverzorgingsproducten te leveren, maar ook ervoor zorgen dat u het beste uit uw beautyproduct kan halen. Daarom vindt u hier onze huidverzorging tips die ervoor zorgen dat u zal gaan stralen.

 

Tips voor een mooie huid          

Iedereen wil graag een mooie huid, maar hoe krijg je een mooie huid? Een mooie huid is een gehydrateerde huid. Het aller belangrijkste is dus het drinken van water. Veel water. Water drinken heeft natuurlijk een groot aantal voordelen, waaronder dus een mooie huid krijgen. Het drinken van water zorgt er namelijk voor dat de huid gezond en strak blijft.

 

Een mooie huid krijgen lukt niet alleen door het drinken van water, maar ook zonnebrandcrème gebruiken helpt voor het krijgen en behouden van een mooie huid. Dit vermindert niet alleen rimpels, zonnevlekken en andere veroudering van de huid maar helpt ook de kans op huidkanker te verminderen. Kies een natuurlijke zonnebrandcrème met een factor 15. Dit zal voldoende beschermen tegen de negatieve invloeden van de UV stralen.

 

Wilt u graag advies of meer huidverzorging tips neem dan eventjes contact op met ons Beauty Care Team via [email protected] of +31 (0)13-530 20 10.