Indola Innova Essential Care Specialists Sensitive Treatment

Normale prijs € 16,20 Speciale prijs € 14,58

Belangrijkste kenmerken

  • Mild en verzorgend
  • Herstelt het natuurlijke evenwicht
  • Voor de gevoelige hoofdhuid
  • Voorkomt irritaties en hydrateert zacht

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4045787155730
Merken Indola
Inhoud 200 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Indola Innova Essential Care Specialists Sensitive Treatment zal op een milde en verzorgende manier het natuurlijke evenwicht binnen het haar en de hoofdhuid herstellen. Het is ideaal om deze behandeling te gebruiken wanneer u last heeft van een geïrriteerde hoofdhuid. Het haar zal dankzij Indola Innova Essential Care Specialists Sensitive Treatment gehydrateerd worden op een zachte manier. Hoofdhuidirritaties zullen voorkomen worden dankzij deze treatment.

Gebruik Indola Innova Essential Care Specialists Sensitive Treatment:

Was het haar eerst goed met shampoo. Laat deze shampoo goed inwerken en spoel daarna het haar grondig uit met lauwwarm water. Breng een hoeveelheid Indola Innova Essential Care Specialists Sensitive Treatment aan op het gehele, nog natte haar. Laat de treatment 2 tot 10 minuten inwerken en spoel daarna het haar grondig uit.

Resultaat Indola Innova Essential Care Specialists Sensitive Treatment:

De hoofdhuid zal veel minder geïrriteerd aanvoelen. Het natuurlijke evenwicht wordt op een milde en zachte wijze hersteld. Het haar wordt op een zachte manier gehydrateerd en hoofdhuidirritaties zullen worden voorkomen.

Tip Indola Innova Essential Care Specialists Sensitive Treatment:

Maak voor een optimaal resultaat ook gebruik van Indola Innova Essential Care Specialists Dandruff Shampoo of Cleaning Shampoo. Wanneer u een optimaal resultaat wilt bereiken, wikkel dan na het aanbrengen van de behandeling een warme handdoek strak om het hoofd. Dankzij de warmte zullen de haarschubben open gaan staan, waardoor de treatment beter opgenomen wordt door het haar.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag