Indola Profession Contrast Permanent Caring Color Haarverf-C/03

Normale prijs € 14,77 Speciale prijs € 13,29
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4045787211559
Merken Indola
Inhoud 60 ml
Kleuring C/03

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Indola Profession Contrast Permanent Caring Color Haarverf geeft uw haar een prachtige intensieve en levendige kleuring. U kunt deze haarverf gebruiken voor haar dat al geverfd is om de kleur op te frissen. Op donker geverfd haar heeft de haarverf mogelijk minder effect dan op licht haar. U kunt Indola Profession Contrast Permanent Caring Color Haarverf alleen gebruiken om delen van uw haar te verven en het is niet de bedoeling dat het met uw hoofdhuid in aanraking komt.

  • Geschikt voor alle haartypen
  • Geeft uw haar een prachtige internsieve kleuring
  • Geschikt voor haar dat al geverfd is
  • Effect op licht of donker haar kan verschillen

Gebruik:


Mix Indola Profession Contrast Permanent Caring Color Haarverf met een gelijke hoeveelheid Profession Cream Developer. Kies een developer die past bij de natuurlijke kleur van uw haar. Breng de verf aan op droog, ongewassen haar. Verdeel de kleur gelijkmatig over uw haar. Zorg ervoor dat de bovenste twee centimeter van uw haar, bij de hoofdhuid, niet geverfd worden. Laat de verf 45 minuten in uw haar in trekken (met hitte er op 20 minuten).  Time deze tijd vanaf het moment dat u het laatste beetje verf op uw haar hebt aangebracht.

Resultaat:


Indola Profession Contrast Permanent Caring Color Haarverf geeft uw haar een prachtige levendige kleuring of frist al eerder geverfd haar weer op.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag