Indola Profession Creators Permanent Caring Color Haarverf-0/33

Normale prijs € 14,77 Speciale prijs € 13,29
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4045787176575
Merken Indola
Inhoud 60 ml
Kleuring 0/33

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Indola Profession Creators Permanent Caring Color Haarverf is permanente haarverf die uw haar een prachtige kleur geeft en het in goede conditie houdt. Voor Indola Profession Creators Permanent Caring Color Haarverf is de meest geavanceerde kleurtechnologie gebruikt.

  • Geschikt voor alle haarkleuren
  • Permanente haarkleuring
  • Houdt uw haar in goede conditie
  • Meest geavanceerde kleurtechnologie

Gebruik:


Mix Indola Profession Creators Permanent Caring Color Haarverf met een hoeveelheid Profession Cream Developer die gelijk is aan de hoeveelheid haarverf die u gebruikt. Kies een developer die past bij de natuurlijke kleur van uw haar. U kunt de verf het beste aanbrengen op droog en ongewassen haar. Verdeel de kleur gelijkmatig over uw haar, waarbij u op moet letten dat u uw haar 2 centimeter van uw hoofdhuid niet geverfd wordt. Laat de verf 10 minuten in uw haar in en masseer daarna de overige verf over de 2 centimeter die u eerder niet hebt geverfd en laat het nog 30 minuten intrekken. Deze tijd geldt vanaf het moment dat het laatste beetje Indola Profession Creators Permanent Caring Color Haarverf op het haar is aangebracht. 

Resultaat:


Indola Profession Creators Permanent Caring Color Haarverf geeft uw haar een prachtige permanente haarkleuring en zorgt ervoor dat het in goede conditie is. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag