Intragen Sebum Balance Treatment

Nog maar 15 stuk(s) op voorraad
Van € 25,50 nu voor € 14,03
45% Korting
45% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • Tegen vet haar en vette hoofdhuid
 • Lastige gebieden beter bereikbaar
 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Zuivert en beschermd het haar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8432225086675
Merken Intragen Cosmetic Trichology
Inhoud 125 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De Intragen Sebum Balance Treatment is een treatment dat je haar behandelt met stoffen die het sebumniveau reguleren. Ook zorgt het voor dat de pH van je huid in balans wordt gebracht. Het resultaat hiervan is geen vet haar en vette hoofdhuid. Doordat de Intragen Sebum Balance Treatment een pomp en applicator bevat, is het mogelijk om het product rechtstreeks op de hoofdhuid aan te brengen. Hierdoor worden de lastige gebieden beter bereikbaar. De lotion wordt snel geabsorbeerd door de huid en behandeld het overtollige sebum door middel van speciale ingrediënten. Deze treatment is ook te gebruiken bij een gevoelige huid. Verder zorgt deze treatment er ook nog voor dat je haar wordt gezuiverd en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

 • Tegen vet haar en vette hoofdhuid
 • Lastige gebieden beter bereikbaar
 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Zuivert en beschermd het haar

 

Tip: Gebruik voor deze behandeling ook de Intragen Sebum Balance Shampoo voor een optimaal resultaat!

Programma:

Kies een programma wat het beste aan sluit bij uw haar.

 1. Langdurig vet haar. Wanneer u last heeft van langdurig vet haar is dit de beste behandeling: Gebruik de shampoo om de dag en de treatment elke avond.
 2. Matig vet haar.  U kunt dan het beste de behandeling van 4 weken gebruiken: Gebruik om de dag de shampoo en de treatment 3 keer per week.
 3. Wanneer u het de Intragen Sebum Balance Shampoo gebruikt om vet haar te voorkomen, kunt u het beste de shampoo 3 keer per week gebruiken en de treatment 1 keer per week. Houd deze behandeling 2 tot 4 maanden vol voor het optimale resultaat.

 

Gebruik:

Breng de Intragen Sebum Balance shampoo aan op nat haar. Masseer het goed door je haar om het vervolgens grondig uit te spoelen. Na dit gedaan te hebben, breng je de Intragen Sebum Balance treatment aan op handdoek droog haar. Verspreid de vloeistof met de applicator in de wortels van het haar. Masseer het vervolgens nog zachtjes op je hoofdhuid in. Let op: spoel je haar na de behandeling niet uit!

 

Resultaat:

Het resultaat van de Intragen Sebum Balance Treatment is een vetvrij haar en een vetvrije hoofdhuid. Dit resulteert in mooi en gezond haar. Daarnaast zorgt de treatment ook voor bescherming tegen invloeden van buitenaf. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag