ISO Full Mini Set Rood

€ 199,95

Belangrijkste kenmerken

 • Twee stijltangen en één krultang
 • Keramische platen
 • 18-25mm keramisch toermalijnen staaf
 • Zacht en glanzend haar
 • Temperatuur tot 230°C

Productspecificaties

Meer informatie
Merken ISO Beauty
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 230 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Kleur tool Rood
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Diameter 18-25 mm
Krultype Meerdere krultypen
Klem Nee

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

ISO Full Mini Set Rood bevat een ISO Professional Sunshine Girl Stijltang, een ISO Professional Twister 18-25mm Krultang en een ISO Professional Mini Silk Home Stijltang.

 • Twee stijltangen en één krultang
 • Keramische platen/staaf
 • Zacht en glanzend haar
 • Temperatuur tot 230°C

ISO Professional Sunshine Girl Stijltang:

ISO Professional Sunshine Girl Stijltang zorgt voor steil, zacht en glanzend haar. De stijltang heeft flexibele keramische platen, waardoor het mogelijk is om naast steil haar ook krullen te creëren. De stijltang warmt snel op en kan ingesteld worden tot 230°C. ISO Professional Sunshine Girl Stijltang maakt gebruik van een infrarood technologie, die het haar van binnenuit verwarmt. Daarnaast produceert de stijltang negatieve ionen die ervoor zorgen dat de vochtbalans wordt behouden. Tevens heeft de stijltang een dubbele voltage, waardoor de stijltang ook te gebruiken is in het buitenland. ISO Professional Sunshine Girl Stijltang is geschikt voor ieder haartype.

ISO Professional Twister 18-25mm Krultang:

ISO Professional Twister 18-25mm Krultang heeft een keramische toermalijnen staaf die afloopt van 25 naar 18 millimeter. Dit zorgt voor meer volume bij de haaraanzet en voor een kleinere krul bij de haarpunten. Dit geeft een natuurlijk resultaat. De krultang bevat een infrarood technologie, die het haar van binnenuit verwarmd zonder dat het haar wordt beschadigd. Daarnaast heeft ISO Professional Twister 18-25mm Krultang een dubbele voltage voor gebruik in het buitenland.

ISO Professional Mini Silk Home Stijltang:

ISO Professional Mini Silk Home Stijltang heeft 0,5 inch keramische platen. De stijltang is uiterst geschikt voor kleine haaroppervlakten en kort haar. Daarnaast is de stijltang, vanwege zijn kleine formaat, gemakkelijk mee te nemen. ISO Professional Mini Silk Home Stijltang produceert negatieve ionen die zorgen voor zacht en glanzend haar.

 • Twee stijltangen en één krultang
 • Keramische platen/staaf
 • Zacht en glanzend haar
 • Temperatuur tot 230°C

 

Gebruik ISO Professional Sunshine Girl Stijltang:

Breng vooraf een hittebeschermende silk aan. Zet de ISO Professional Sunshine Girl Stijltang aan en wacht totdat de stijltang is opgewarmd. Haal vervolgens de stijltang pluk voor pluk door het haar totdat het gehele haar is gestijld.

 

Gebruik ISO Professional Twister 18-25mm Krultang:

Zorg ervoor dat het haar droog, schoon en vrij is van knopen. Zet de ISO Professional Twister 18-25mm Krultang aan en stel de gewenste temperatuur in. Wacht totdat de krultang is opgewarmd en breng ondertussen een hittebeschermende silk aan. Neem vervolgens een pluk haar en breng de punten aan tussen de platen van de krultang. Rol voorzichtig het haar om de tang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter de krul bij de hoofdhuid zal beginnen. Houd dit enkele seconden vast en schuif daarna de krultang voorzichtig uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar is gekruld.

 

Gebruik ISO Professional Mini Silk Home Stijltang:

Breng voor het stijlen een hittebeschermende silk aan. Zet de ISO Professional Mini Silk Home Stijltang aan en wacht totdat de stijltang is opgewarmd. Haal vervolgens de stijltang pluk voor pluk door het haar totdat het gehele haar is gestijld.

 

Resultaat ISO Professional Sunshine Girl Stijltang:

ISO Professional Sunshine Girl Stijltang zorgt voor steil, zacht en glanzend haar. Daarnaast is het ook mogelijk om met de stijltang het haar te krullen.

 

Resultaat ISO Professional Twister 18-25mm Krultang:

ISO Professional Twister 18-25mm Krultang zorgt voor mooie, natuurlijke krullen die de gehele dag in model blijven. Daarnaast wordt pluis voorkomen en het haar krijgt een prachtige glans.

 

Resultaat ISO Professional Mini Silk Home Stijltang:

Met de ISO Professional Mini Silk Home Stijltang kan op ieder gewenst moment het haar gestijld worden.

 

Garantie:

Op alle ISO Beauty stylingtools geldt een garantie van 1 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag