ISO Gold Collection Twister 19mm Krultang

Nog maar 4 stuk(s) op voorraad
Van € 109,95 nu voor € 98,96
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Temperatuur instelbaar tot 200 graden
  • Dubbele voltage: 110- 240V 
  • Keramisch toermalijnen staaf 95W
  • Eenvoudig gebruik door LED display

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 610563424429
Merken ISO Beauty
Productlijn ISO Gold Collection
Soort plaat Tourmaline
Temperatuur tot 190 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Ja
Snoerlengte 2 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 60 seconden
Diameter 19 mm
Krultype Kleine krul
Klem Nee

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

ISO Gold Collection Twister 19mm Krultang is perfect geschikt voor het maken van kleine natuurlijke krullen. De ISO Twister krultang bevat een keramische toermalijnen staaf. De krultang is zeer licht in gebruik en is daardoor eenvoudig te hanteren. De ISO Twister krultang bevat een LED display waarmee de krultang ingesteld kan worden tot 200 graden. Dit maakt de ISO Beauty Gold Collection Twister 19mm Krultang geschikt voor alle haartypen.  De krultang bevat een kunststof punt waardoor het makkelijker is om krullen te maken. De ISO Twister krultang maakt gebruikt van infrarood technieken waardoor het haar niet uitdroogt of beschadigd. 

  • Temperatuur instelbaar van 50 tot 200 graden
  • Dubbele voltage: 110- 240V (voor gebruik in het buitenland)
  • Keramisch toermalijnen staaf 95W
  • Eenvoudig gebruik door LED display

 

Gebruik:

Stel de ISO Gold Collection Twister 19mm krultang in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Zorg dat de ISO Twister krultang wordt gebruikt op schoon en droog haar. Als de krultang op temperatuur is gekomen wikkelt u uw haar om de krultang heen. Houdt uw haar vast op de kunststof punt met de hittebestendige handschoen aan. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houdt dit enkele seconden vast en laat krul langzaam los. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is.  

Resultaat:


Met de ISO Gold Collection Twister 19mm krultang kunnen er mooie kleine natuurlijke krullen worden gecreëerd.Garantie:Op alle ISO krultangen geldt een garantie van 1 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt.

Tip:


Berg uw krultang van ISO op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige siliconen holster waar de ISO Twister krultang veilig in opgeborgen kan worden. 

U kunt het beste kiezen voor een krultang met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, de krul zal altijd een beetje uitzakken waardoor u het gewenste effect kunt krijgen.  

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag