ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home)

Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 54,95
8% Korting
8% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Handig voor op reis
  • 700% negatieve ionen
  • Automatische temperatuur tot 210 graden
  • Dubbele voltage 110 – 240V 
  • 0,5 inch flexibele keramische toermalijnen platen
  • Klein formaat, handig voor op reis en in je handtas
  • 700% negatieve ionen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 804879210030
Merken ISO Beauty
Soort plaat Tourmaline
Temperatuur tot 210 graden
Aantal warmtestanden 1
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 30 seconden

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home) heeft 0,5 inch keramische toermalijnen platen en is zeer geschikt voor kleine haaroppervlakken en kort haar. Vanwege het kleine handzame formaat is deze erg handig om mee te nemen in de handtas en natuurlijk op reis. De negatieven ionen die deze stijltang creëert zorgen voor een zacht en glanzend resultaat. Bovendien is deze technologie gezonder voor het haar en blijft het haar langdurig in model. De temperatuur van de mini-stijltang wordt automatisch 210 graden. Deze ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home) beschikt over een dubbele voltage, waardoor gebruik in het buitenland mogelijk is.


Gebruik ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home):

Breng voor het stijlen met de ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home) altijd een silk of een ander beschermend product aan op het haar. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen de hitte. Sluit de stijltang aan op het stopcontact en wacht een minuut tot de tang volledig heet is. Ga hierna pluk voor pluk met de ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home)over het haar. Herhaal dit totdat het haar volledig steil is.

 

Resultaat ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home):

Met gebruik van de ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home) zal het haar prachtig steil worden. Dit zal langdurig in model blijven zitten dankzij de keramische platen. Het haar zal niet uitdrogen, beschadigen en de vochtbalans zal worden behouden. Er kan genoten worden van een natuurlijke glans.

 

Garantiev ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home):

Op alle ISO Beauty stijltangen geldt een garantie van 1 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt. Tevens moet de aankoop aangetoond worden met de kassabon.

 

Tip:

Berg uw stijltang van ISO op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar ISO Mini Silk Stijltang Rood (Home) veilig in opgeborgen kan worden.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag