ISO Mini Silk Stijltang Zebra (Home)

Normale prijs € 69,95 Speciale prijs € 45,35

Belangrijkste kenmerken

  • 0,5 inch keramische toermalijnen platen
  • Compact formaat
  • Temperatuur van 210°C
  • Dubbele voltage 110 – 240V

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 610560554655
Merken ISO Beauty
Soort plaat Tourmaline
Temperatuur tot 200 graden
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 30 seconden

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

ISO Mini Silk Stijltang Zebra (Home) is een stijltang met 0,5 inch keramische toermalijnen platen. De stijltang is uiterst geschikt voor kleine haaroppervlakken en kort haar. Daarnaast is de stijltang dankzij het compacte formaat gemakkelijk mee te nemen in een handtas of op reis. ISO Mini Silk Stijltang Zebra (Home) creëert negatieve ionen, die ervoor zorgen dat het vocht in het haar wordt behouden. Dit resulteert in zacht en glanzend haar. Overigens heeft de stijltang één temperatuurinstelling van 210°C. Dit is warm genoeg om zelfs dik en stug haar te stijlen. Daarnaast heeft de ISO Mini Silk Stijltang Zebra (Home) een dubbele voltage, waardoor de stijltang ook in het buitenland gebruikt kan worden.

  • 0,5 inch keramische toermalijnen platen
  • Compact formaat
  • Temperatuur van 210°C
  • Dubbele voltage 110 – 240V

 

Gebruik:

Zorg ervoor dat het haar droog, schoon en vrij is van klitten. Zet de ISO Mini Silk Stijltang Zebra (Home) aan en wacht totdat de stijltang is opgewarmd. Breng ondertussen een hittebeschermende silk aan op het haar, zoals bijvoorbeeld de CHI Silk Infusion of CHI 44 Iron Guard. Haal vervolgens de stijltang pluk voor pluk door het haar totdat het gehele haar is gestijld.

 

Resultaat:

ISO Mini Silk Stijltang Zebra (Home) zorgt voor prachtig steil haar. Dankzij de keramische platen zal het haar langdurig in model blijven.

 

Garantie:

Op alle ISO Beauty stijltangen geldt een garantie van 1 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt.

 

Tip:

Berg de ISO Mini Silk Stijltang Zebra (Home) op in een Hot Iron Holster. Dit is een hittebestendige, siliconen holster waar de stijltang veilig in opgeborgen kan worden. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag