ISO Professional Full Set 3P Ultra

Normale prijs € 249,95 Speciale prijs € 139,95

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor elk haartype
  • Beide tangen hebben keramische platen 
  • Instelbaar tot 230 graden
  • Voor een langdurig effect
  • Met bijgeleverde hittebestendige handschoen
  • 2 jaar garantie

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 858803003779
Merken ISO Beauty
Soort plaat Tourmaline
Temperatuur tot 230 graden
Digitaal Nee
Diameter 18-25 mm
Krultype Meerdere krultypen

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

ISO Set 3P Ultra is een set die ISO Professional Ultra Black Stijltang en ISO Professional 3P Krultang met drie opzetstukken bevat. Zowel de stijltang als de krultang hebben keramische platen. De 720% negatieve ionen van de ISO Professional Ultra Black Stijltang zorgen voor zacht en glanzend haar dat lang in model blijft zitten. De ISO Professional 3P Krultang wordt geleverd met drie verwisselbare opzetstukken van 19-18, 18-25 en 25 millimeter. Hiermee kunnen verschillende stijlen worden gecreëerd. Ook de opzetstukken van de krultang zijn gemaakt van keramisch toermalijn voor een langdurig resultaat. Bij deze krultang wordt een hittebestendige handschoen geleverd, omdat er geen klepje op de krultang zit die het haar vasthoudt.


Gebruik ISO Professional 3P Krultang:

Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Stel ISO Professional 3P Krultang met het gewenste opzetstuk in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Neem een pluk haar en draai deze om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is.

Resultaat ISO Professional 3P Krultang:

Na gebruik van de ISO Professional 3P Krultang zal het haar mooi gekruld zijn met een langdurig resultaat. Met de verschillende opzetstukken kunnen verschillende stijlen gecreëerd worden voor een unieke stijl.

Garantie ISO Professional Full Set:

Op alle ISO Beauty stijl- en krultangen geldt een garantie van 2 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt. Tevens moet de aankoop aangetoond worden met de kassabon.

Tip ISO Professional Full Set:

U kunt het beste kiezen voor een krultang met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, omdat de krul altijd een beetje uit zal zakken zult u zo het gewenste kapsel creëren. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag