ISO Professional Spectrum Pro Stijltang By John Beerens Gold Zebra

Nog maar 5 stuk(s) op voorraad
Van € 129,95 nu voor € 99,95
23% Korting
23% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • 1 inch titanium platen
  • Instelbaar tot 230 graden
  • In 8 sec. opgewarmd
  • Draaibaar snoer
  • Één jaar fabrieksgarantie.

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 610563006038
Merken ISO Beauty
Productlijn ISO Spectrum Pro
Soort plaat Titanium
Temperatuur tot 230 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Kleur tool Meerkleurig
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 8 seconden
Beweegbare platen Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De ISO Professional Spectrum Pro Stijltang By John Beerens Gold Zebra heeft 1,25 inch titanium platen waarmee het haar gemakkelijk te stijlen is. De titanium platen zorgen ervoor dat het haar nog sneller steil wordt dan met keramische platen. Daarnaast kunnen er ook mooie grove krullen gecreëerd worden. De temperatuur van deze stijltang is handmatig in te stellen. De minimale temperatuur van deze stijltang is 60 graden en de maximale temperatuur is 230 graden. De ISO Professional Spectrum Pro Stijltang By John Beerens Gold Zebra warmt op in minder dan 8 seconden. Deze stijltang van ISO beschadigt het haar niet. Het haar droogt niet uit, behoudt de vochtbalans en krijgt een natuurlijke glans. 

Gebruik:

Breng voor het stijlen van het haar altijd een silk of ander beschermend product aan op het haar. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen de hitte. Sluit de stijltang aan op het stopcontact en stel de gewenste temperatuur in. Wacht een paar seconden tot de tang volledig heet is. Ga hierna pluk voor pluk met de ISO Professional Spectrum Pro Stijltang By John Beerens Gold Zebra over het haar. Herhaal dit totdat het haar volledig steil is.

Resultaat:

Het haar zal prachtig steil worden. Dit zal langdurig in model blijven zitten dankzij de titanium platen. Het haar zal niet uitdrogen, beschadigen en de vochtbalans zal worden behouden. Er kan genoten worden van een natuurlijke glans.

Garantie:

Op alle ISO Beauty stijltangen geldt een garantie van 1 jaar, mits het product zich in de originele verpakking bevindt.

Tip:

Berg uw stijltang van ISO op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de ISO Professional Spectum Pro Stijltang By John Beerens Gold Zebra veilig in opgeborgen kan worden.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag