ISO Turbo Silk Stijltang Zebra

€ 99,95

Belangrijkste kenmerken

  • Dubbele voltage: 110 – 240V
  • 1 inch keramische toermalijnen platen
  • Inclusief Europese adapter
  • Één jaar fabrieksgarantie
  • Bevat infrarood technologie

 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 610563422678
Merken ISO Beauty
Soort plaat Tourmaline
Temperatuur tot 200 graden
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 15 seconden
Snoerlengte 2.5 meter

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De ISO Turbo Silk Zebra Stijltang heeft 1 inch flexibele keramische toermalijnen platen waarmee naast het haar te stijlen ook het haar kunt krullen. Dankzij de infrarood technologie is de stijltang binnen 6 seconden klaar voor gebruik. De negatieve ionen die deze stijltang creëert, zorgen voor een zacht en glanzend resultaat. Bovendien is dit gezonder voor het haar en blijft het ook langdurig in model. De ISO Turbo Silk Zebra Stijltang heeft een dubbele voltage waardoor gebruik in het buitenland mogelijk is. Deze stijltang heeft een Amerikaanse stekker die geleverd word met een Europese adapter. De stijltang verwarmt zich standaard tot 230 graden.

Gebruik:

Breng voor het stijlen van het haar altijd een silk of ander beschermend product aan op het haar. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen de hitte. Sluit de stijltang aan op het stopcontact en stel de gewenste temperatuur in. Wacht een paar seconden tot de tang volledig heet is. Ga hierna pluk voor pluk met de ISO Turbo Silk Zebra Stijltang over het haar. Herhaal dit totdat het haar volledig steil is.

Resultaat:

Het haar zal prachtig steil worden. Dit zal langdurig in model blijven zitten dankzij de keramische platen. Het haar zal niet uitdrogen, beschadigen en de vochtbalans zal worden behouden. Er kan genoten worden van een natuurlijke glans.

Garantie:

Op alle ISO Beauty stijltangen geldt een garantie van 2 jaar. 

Tip:

Berg uw stijltang van ISO op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar ISO Turbo Silk Zebra Stijltang veilig in opgeborgen kan worden.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag