J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Conditioner

€ 11,15

Belangrijkste kenmerken

  • Voor dagelijks gebruik
  • Gaat zwak haar tegen
  • Het haar droogt niet uit
  • Bevat mango en rozemarijn

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 6909110014263
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een shampoo voor een milde reiniging, dat het haar niet uitdroogt en mooie glans geeft.

J Beverly Hills Everyday Moisture Infusion Conditioner is een verzorging die geschikt is voor verzwakt haar. De mango en rozemarijn extracten in combinatie met vitamines en een mix van proteïne zorgen ervoor dat het vocht in het haar behouden blijft. Hierdoor zal het haar niet uitdrogen en stug aanvoelen. J Beverly Hills Everyday Moisture Infusion Conditioner verzorgt het haar en geeft het een ongelooflijke glans. Het haar droogt niet uit en zal er gezond uit blijven zien. J Beverly Hills Everyday Moisture Infusion Conditioner is verder vrij van parabenen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voor dagelijks gebruik
  • Gaat zwak haar tegen
  • Het haar droogt niet uit
  • Bevat mango en rozemarijn

Gebruik:

Verspreid J Beverly Hills Everyday Conditioner door het haar. Concentreer u vooral op de punten. Laat het 2 tot 3 minuten inwerken en spoel het hierna zorgvuldig uit.

Resultaat:

Verzwakt haar krijgt een boost waardoor het gezond blijft. Het haar behoud zijn vochtbalans waardoor het haar niet droog wordt.

Tip:

Gebruik J Beverly Hills Everyday Shampoo samen met  J Beverly Hills Everyday Conditioner om het beste resultaat te bereiken.

 Parabenen vrij 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen.

Geen schadelijke sulfaten

Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten. J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Bestel J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Conditioner bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje