J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Shampoo + Conditioner 350 ml

€ 50,80

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Behoudt het vocht in het haar
  • Voor verzwakt haar
  • Verrijkt met mango- en rozemarijnextracten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Duo Shampoo + Conditioner is een verfrissende verzorging met mango- en rozemarijnextracten.

 

J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Shampoo (350 ml)

J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Shampoo is een verfrissende shampoo verrijkt met mango en rozemarijnextracten. Deze extracten zorgen voor een milde reiniging van het haar en behouden het vocht in het haar. J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Shampoo is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is geschikt voor ieder haartype.

 

J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Conditioner (350 ml)

J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Conditioner is een verzorgende conditioner dat speciaal is ontwikkeld voor verzwakt haar. De combinatie van mango- en rozemarijnextracten, vitamines en een mix van proteïne zorgen ervoor dat het vocht in het haar wordt behouden. Het haar zal zacht aanvoelen en er glanzend uitzien. Bovendien is J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Conditioner vrij van parabenen.

 

  • Verrijkt met mango- en rozemarijnextracten
  • Behoudt het vocht in het haar
  • Voor verzwakt haar
  • Geschikt voor dagelijks gebruik

 

Gebruik:

Verdeel J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Shampoo over nat haar en laat het 2 à 3 minuten inwerken. Spoel het vervolgens grondig uit en herhaal dit indien nodig. Verspreid vervolgens J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Conditioner door nat haar en concentreer hierbij vooral op de punten. Laat het 2 à 3 minuten inwerken en spoel het hierna grondig uit.

 

Resultaat:

Na het gebruiken van J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Shampoo en conditioner is het haar mild gereinigd. Daarnaast zal het haar een prachtige glans hebben en gezond aanvoelen doordat het vocht in het haar wordt behouden. 

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Verzwakt en breekbaar haar
Merken J Beverly Hills
Inhoud 2 stuks

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje