J Beverly Hills Men Glue Gel

Rating:
100% of 100
Nog maar 6 stuk(s) op voorraad
€ 23,35

Belangrijkste kenmerken

  • Extra voeding voor het haar
  • Vrij van parabenen en sulfaten
  • Stevige hold
  • Geeft een prachtige glans

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 1015814200880
Merken J Beverly Hills
Hold / Sterkte Strong Hold
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 150 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

J Beverly Hills Men Glue is een gel met een stevige hold. De gel laat het haar glanzen en brengt het haar in een gewenst model. Daarnaast biedt J Beverly Hills Men Glue een verzorging aan, het haar wordt gevoed en wordt weer helemaal gezond. Daarnaast in de gel vrij van parabenen.

  • Stevige hold en blijft de hele dag in een gewenst model zitten
  • Het haar krijgt een prachtige glans
  • Het haar wordt gevoed
  • Vrij van parabenen en sulfaten

 

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid van J Beverly Hills Men Glue aan op vochtig haar. Maak vervolgens het haar droog met een föhn en breng het in een gewenst model. Wanneer het gewenst is om J Beverly Hills Men Glue op droog aan te brengen, moet de gel vanaf de haarwortel tot in de punten aangebracht worden, om het haar in model te brengen. Breng eventueel nog een extra laag aan, voor extra fixatie.

Resultaat:

J Beverly Hills Men Glue geeft het haar een stevige hold die de gehele dag in gewenst model blijft zitten. Daarnaast wordt het haar gevoed, waardoor het weer helemaal gezond wordt.

Parabenen vrij 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen. 

Sulfaat vrij

Sulfaten zorgen ervoor dat producten zoals shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag