J Beverly Hills Platinum Nourish Renewing Reconditioner

Rating:
93% of 100
€ 50,80

Belangrijkste kenmerken

  • Herstelt beschadigd haar
  • Met J Beverly Hills Platinum
  • Vrij van parabenen
  • Met mandarijn, lindebloesem en 25 essentiële oliën

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 6909110014454
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

J Beverly Hills Nourish Renewing Reconditioner is een ware verzorging voor het haar. Beschadigd haar wordt hersteld met behulp van deze conditioner. De conditioner kan dagelijks gebruikt worden na het wassen met J Beverly Hills Platinum Purity Reconstructive Shampoo. In combinatie met deze shampoo werkt de conditioner als kuur voor het haar. Het haar wordt weer glad en handelbaar. Van binnenuit wordt het haar versterkt en verzacht. Het haar zal de veerkracht weer terug krijgen. Ook zal het haar gevoed worden door de ingrediënten: mandarijn, lindebloesem en 25 essentiële oliën.   

  • Herstelt beschadigd haar
  • Perfect in combinatie met J Beverly Hills Platinum
  • Met mandarijn, lindebloesem en 25 essentiële oliën
  • Vrij van parabenen

 

Gebruik:

Gebruik de J Beverly Hills Nourish Renewing Reconditioner na het wassen met J Beverly Hills Platinum Shampoo. Breng aan op handdoekdroog haar. Breng voldoende aan in de punten en verdeel daarna op de hoofdhuid. Laat dit 3-5 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit totdat het gladde gevoel weg is. 

Resultaat:

Het haar zal langzaam herstellen en voorzien zijn van veerkracht en een prachtige glans. Het haar zal van binnenuit versterkt worden wat resulteert in een prachtige glanzende coupe. Bovendien is het haar gemakkelijk uit te kammen. 

Parabenen vrij: 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen.

Geen schadelijke sulfaten:

Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten. J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag