Janzen Body Douche Schuim Brown 51

Rating:
90% of 100
Nog maar 7 stuk(s) op voorraad
€ 7,95

Belangrijkste kenmerken

  • Spoelt alle stress weg
  • Rijkverzorgend en hydraterend
  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Ontspannend voor lichaam en geest

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8717612800516
Merken Janzen
Productlijn Janzen Brown 51
Vrij van Parabenen
Inhoud 200 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Janzen Body Shower Foam Brown 51 is een rijkverzorgend schuim dat werkt aan wellbeing. De Shower Foam is zacht, romig en geconcentreerd, waardoor het erg zuinig in gebruik is. De Janzen Body Shower Foam Brown 51 schuimt royaal, nog voordat het in aanraking komt met water. De weelderige schuimmassa zorgt voor een ultiem ontspanningsmoment en spoelt alle stress weg, waardoor lichaam en geest weer even kunnen bijkomen. Janzen Shower Foam Brown 51 is een fles vol bodybeauty die het lichaam van top tot teen een stralend en sensationeel gevoel geeft. De Janzen Body Shower Foam is te verkrijgen in acht heerlijke geuren. De Shower Foam is vrij van parabenen en siliconen.

Brown 51 Exotic Flower & Saffron is een luxe en warm parfum. De geur bestaat uit amber, vermengd met stoere saffraan, kruiden en exotische bloemen. 

Gebruik Janzen Body Shower Foam Brown :

Janzen Body Shower Foam Brown 51 aanbrengen op de vochtige huid. Een kleine hoeveelheid is genoeg om een weelderig schuim te creëren, welke gemakkelijk uitgesmeerd kan worden over het lichaam.

Resultaat:

Janzen Body Shower Foam Brown 51 zorgt voor een zachte en stralende huid. Het weelderige schuim geeft lichaam en geest een ultiem ontspanningsmoment en geeft een sensationeel gevoel.

Tip:

Janzen Body Shower Foam is tevens te gebruiken als scheerschuim.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag