Janzen Shower Foam Fuchsia 69 200ml

Nog maar 5 stuk(s) op voorraad
€ 7,95

Belangrijkste kenmerken

  • Verleideljike, zachte geur
  • Rijkverzorgend en hydraterend
  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Ontspannend voor lichaam en geest

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8717612800691
Merken Janzen
Productlijn Janzen Fuchsia 69
Vrij van Parabenen
Inhoud 200 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Janzen Body Shower Foam Fuchsia 69 is een rijkverzorgend schuim dat werkt aan wellbeing. De Shower Foam is zacht, romig en geconcentreerd, waardoor het erg zuinig in gebruik is. De Janzen Body Shower Foam Fuchsia 69 schuimt royaal, nog voordat het in aanraking komt met water. De weelderige schuimmassa zorgt voor een ultiem ontspanningsmoment en spoelt alle stress weg, waardoor lichaam en geest weer even kunnen bijkomen. Janzen Shower Foam Fuchsia 69 is een fles vol bodybeauty die het lichaam van top tot teen een stralend en sensationeel gevoel geeft. De Janzen Body Shower Foam is te verkrijgen in acht heerlijke geuren. De Shower Foam is vrij van parabenen en siliconen.

Fuchsia 69 Jasmine & Ylang-Ylang heeft een verleidelijke, zachte geur. Het parfum bestaat uit bloemblaadjes, exotische essences en de verleiding van ylang-ylang. Witte bloemen, waaronder jasmijn, anjer en zachte gardenia bepalen deze geur.

Gebruik Janzen Body Shower Foam Fuchsia:

Janzen Body Shower Foam Fuchsia 69 aanbrengen op de vochtige huid. Een kleine hoeveelheid is genoeg om een weelderig schuim te creëren, welke gemakkelijk uitgesmeerd kan worden over het lichaam.

Resultaat Janzen Body Shower Foam Fuchsia:

Janzen Body Shower Foam Fuchsia 69 zorgt voor een zachte en stralende huid. Het weelderige schuim geeft lichaam en geest een ultiem ontspanningsmoment en geeft een sensationeel gevoel.

Tip:

Janzen Body Shower Foam is tevens te gebruiken als scheerschuim.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag