Jean d’Arcel Duo Multibalance Huidserum

€ 9,-

Belangrijkste kenmerken

  • Ampullen kuur voor vermoeide en verouderde huid
  • Herstel van de huid
  • Cel vernieuwing en hydratatie
  • Huid wordt gelift en verouderingseffecten zichtbaar minder

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Jean D'Arcel

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Jean d’Arcel Ampullen Duo Multibalance is een ampullenkuur voor de vermoeide en verouderde huid. Deze kuur bevat 2 ampullen. De ampullen dragen bij aan het herstellen van de vermoeide huid. De cel vernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt optimaal gehydrateerd. Jean d’Arcel Ampullen Duo Multibalance zijn uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. De huid wordt gelift en tekenen van veroudering worden zichtbaar vermindert.

Gebruik Jean d’Arcel Ampullen Duo Multibalance:

Breng Jean d’Arcel Ampullen Duo Multibalance aan op een gereinigde huid inclusief dagverzorging. Schud de ampullen en plaats de opener over het ampul heen totdat het stevig vastzit. Breek vervolgens de nek van de ampul op het te openen. Laat de vloeistof in de handpalm lopen en breng dit aan op het gezicht en indien gewenst de nek en het decolleté. Masseer de vloeistof voorzichtig in op de huid en breng vervolgens uw make-up aan.

Resultaat Jean d’Arcel Ampullen Duo Multibalance:

Door het gebruik van Jean d’Arcel Ampullen Duo Multibalance wordt de cel vernieuwing van de huid gestimuleerd en optimaal gehydrateerd. De huid is gelift en tekenen van vermoeidheid en veroudering worden zichtbaar vermindert.

Tip Jean d’Arcel Ampulien Duo Multibalance:

Gebruik voor een optimaal resultaat andere producten van Jean d’Arcel cosmetique.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag