Joico Color Endure Violet Conditioner

nu voor € 20,80 Van € 26,-
20% Korting
20% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor blond en grijs haar
  • Geeltinten worden geneutraliseerd
  • Voedend en versterkend

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 074469476539
Merken Joico
Productlijn Joico Color Endure

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Joico Color Endure Violet Conditioner is een crèmespoeling speciaal geschikt voor blond en grijs haar. Het blonde haar wordt beschermd en kleurvervaging wordt tegengegaan. De blonde kleur zal koel blijven ogen. Kopertinten worden geneutraliseerd in het haar, waardoor het haar niet naar een oranje kleur zal neigen. Doordat de crèmespoeling verrijkt is met violet, is het uitermate geschikt om grijs haar mooi grijs te houden. De gelige tint zal hierdoor uit het haar verwijderd worden. De Joico Color Endure Violet conditioner is voedend en versterkend voor het haar. De conditioner is geschikt om te gebruiken bij iedere wasbeurt en is hierdoor niet schadelijk voor het haar.

  • Speciaal geschikt voor blond en grijs haar
  • Koper- en geeltinten worden geneutraliseerd
  • Voedend en versterkend

 

Gebruik:


Was het haar eerst met shampoo. Spoel deze shampoo na het inwerken goed uit met water. Verdeel hierna Joico Color Endure Violet Conditioner over het haar. Eventueel kunt u voor een goede verdeling het haar even doorkammen of borstelen. Laat de crèmespoeling 1 tot 3 minuten inwerken. Spoel het haar hierna goed uit met lauwwarm water.

Resultaat:


Langer behoud van de blonde of grijze kleur doordat koper- en geeltinten worden geneutraliseerd. Voor koelogend en mooi haar.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje