Joico K-pak Color Therapy Duo Shampoo + Conditioner 300 ml

€ 53,50

Belangrijkste kenmerken

  • Milde reiniging
  • Extra bescherming voor het haar
  • Verbetert elasticiteit
  • Optimaal geschikt voor gekleurd haar

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Joico K-Pak Color Therapy Duo Shampoo + Conditioner is de perfecte verzorging voor gekleurd haar.

Joico K-Pak Color Therapy Shampoo (300ml)

Joico K-Pak Color Therapy Shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het is een milde reiniging die de glans en elasticiteit van het haar verbeterd. Daarnaast herstelt de shampoo beschadigd haar en zorgt het voor extra bescherming. Dankzij Joico K-Pak Color Therapy Shampoo wordt de haarkleur behouden en blijft het haar langer en beter in model zitten.

Joico K-Pak Color Therapy Conditioner (300ml)

Joico K-Pak Color Therapy Conditioner is de perfecte verzorging voor gekleurd haar. De conditioner herstelt, hydrateert en beschermt beschadigd haar. Daarnaast zorgt Joico K-Pak Color Therapy Conditioner ervoor dat de haarkleur langer wordt behouden. Het haar zal een prachtige glans hebben, doordat de elasticiteit van het haar wordt verbeterd.

Belangrijkste kenmerken:

  • Milde reiniging
  • Extra bescherming voor het haar
  • Verbetert elasticiteit
  • Optimaal geschikt voor gekleurd haar

Gebruik:

Breng Joico K-Pak Color Therapy Shampoo aan op vochtig haar. Masseer het goed in en laat het 1 à 2 minuten intrekken. Spoel het vervolgens zorgvuldig uit. Indien nodig, de behandeling herhalen. Breng na het wassen Joico K-Pak Color Therapy Conditioner aan in de haarpunten. Masseer het goed in en laat het 2 à 3 minuten intrekken. Spoel het daarna goed uit.

Resultaat:

Na het gebruik van Joico K-Pak Color Therapy Duo Shampoo + Conditioner is de elasticiteit van het haar zichtbaar verbeterd. Het haar is veerkrachtiger en gemakkelijker te stylen zonder verlies van kleur. 

Bestel Joico K-pak Color Therapy Duo Shampoo + Conditioner 300 ml bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Gekleurd haar
Merken Joico
Productlijn Joico K-Pak

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje