José Eber Ceramic Stijltang 1.25 Giraffe

Nog maar 6 stuk(s) op voorraad
€ 140,-

Belangrijkste kenmerken

  • Keramische platen
  • Ionische technologie
  • Temperatuur instelbaar tot 220 graden
  • Dubbele voltage
  • Geschikt voor alle haartypen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 0846146031122
Merken Jose Eber
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 210 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Snoerlengte 2 meter
Productkleur Meerkleurig
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 5 seconden
Beweegbare platen Nee

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

José Eber Ceramic Stijltang 1.25 Giraffe is een stijltang met giraffe print waarmee het haar perfect in model kan worden gebracht. De stijltang heeft keramische platen die ervoor zorgen dat het haar niet wordt beschadigd. José Eber Ceramic Stijltang 1.25 Giraffe maakt gebruik van de ionische technologie. Dit zorgt ervoor dat de haren niet statisch worden, niet gaan pluizen en kunnen genieten van een prachtige glans. De temperatuur is instelbaar en heeft een maximum van 220 graden. Hierdoor is de stijltang geschikt voor alle haartypen en kan men de haren zowel krullen als stijlen.

  • Keramische platen
  • Ionische technologie
  • Temperatuur instelbaar tot 220 graden
  • Dubbele voltage
  • Geschikt voor alle haartypen

 

Gebruik:

Stel de José Eber Ceramic Stijltang 1.25 Giraffe in op de gewenste temperatuur en laat de stijltang opwarmen. Neem vervolgens een pluk haar en haal deze door de stijltang heen. Herhaal dit proces totdat het haar de gewenste look heeft.

Resultaat:

José Eber Ceramic Stijltang 1.25 Giraffe zorgt voor prachtige stijl of krullend haar met een mooie glans.

Garantie:

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag