José Eber Clipless Krultang 19 mm Zwart

Rating:
100% of 100
Nog maar 9 stuk(s) op voorraad
€ 120,-

Belangrijkste kenmerken

 • Temperatuur tot 200 graden
 • Ionische technologie
 • Geschikt voor ieder haartype
 • Inclusief gratis hittebestendige handschoen
 • Prachtige look
 • Haar wordt niet statisch en gaat niet pluizen
 • Prachtige glans

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 846146031610
Merken Jose Eber
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 200 graden
Instelbare temperatuur Nee
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Snoerlengte 2 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Diameter 19 mm
Krultype Kleine krul
Klem Nee

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

José Eber Clipless Krultang 19 mm Zwart is de ideale krultang om uw haar een prachtige look te geven. De krultang bevat de ionische technologie waardoor het haar niet statisch wordt of gaat pluizen. Daarnaast kan het nog eens genieten van een prachtige glans. José Eber Clipless Krultang 19 mm Zwart heeft een diameter van 19 millimeter en heeft een maximum temperatuur van 200 graden.

 • Temperatuur tot 200 graden
 • Ionische technologie
 • Geschikt voor ieder haartype
 • Inclusief gratis hittebestendige handschoen
 • Prachtige look
 • Haar wordt niet statisch en gaat niet pluizen
 • Prachtige glans

Gebruik José Eber Clipless Krultang :

Voordat José Eber Clipless Krultang 19 mm Zwart in gebruik wordt genomen, zorg dat het haar schoon en droog is. Borstel de haren goed door en laat de José Eber Clipless Krultang 19 mm Zwart opwarmen. Neem vervolgens een pluk haar en rol het voorzichtig om de krultang heen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif vervolgens de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit proces totdat het haar de gewenste look heeft. 

Resultaat José Eber Clipless Krultang :

José Eber Clipless Krultang 19 mm Zwart zorgt voor prachtige en fijne krullen die genieten van een mooie glans.

Gratis handschoen José Eber Clipless Krultang :

Bij de Jose Eber krultang wordt een hittebestendige handschoen geleverd. De hittebestendige handschoen is speciaal ontworpen voor bij het gebruik van de krultang zonder klep. Het materiaal van de handschoen is hittebestendig en daardoor kun je de staaf van de krultang gemakkelijk aanraken. De handschoen beschermt de handen tijdens het krullen en kan temperaturen tot 200°C verdragen. 

Garantie José Eber Clipless Krultang :

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

Tip José Eber Clipless Krultang :

Wij adviseren u te kiezen voor een krultang met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, de krul zal altijd een beetje uitzakken waardoor u het gewenste effect kunt creëren. 

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag