José Eber Clipless Krultang 25 mm Roze/Zebra

Rating:
100% of 100
Nog maar 11 stuk(s) op voorraad
€ 120,-

Belangrijkste kenmerken

  • Temperatuur tot 200 graden
  • Ionische technologie
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Inclusief gratis hittebestendige handschoen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 846146030279
Merken Jose Eber
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 190 graden
Instelbare temperatuur Nee
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Snoerlengte 2 meter
Kleur tool Meerkleurig
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Diameter 25 mm / 1 inch
Krultype Grove krul
Klem Nee

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

José Eber Clipless Krultang 25 mm Roze/Zebra is een keramische krultang die voor mooie krullen zorgt in een handomdraai. De krultang is in het bezit van de ionische technologie waardoor het haar niet statisch wordt, niet zal gaan pluizen en kan genieten van een prachtige glans. José Eber Clipless Krultang 25 mm Roze/Zebra heeft een diameter van 35 mm waardoor het zorgt voor een normale tot grove krul. De krultang heeft slechts een keramische staaf zonder klem waardoor het haar eenvoudig in model kan worden gebracht.

 

  • Temperatuur tot 200 graden
  • Ionische technologie
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Inclusief gratis hittebestendige handschoen

 

Gebruik:

Voordat José Eber Clipless Krultang 25 mm Roze Zebra in gebruik wordt genomen, zorg dat het haar schoon en droog is. Borstel de haren goed door en laat de José Eber Clipless Krultang 25 mm Roze/Zebra opwarmen. Neem vervolgens een pluk haar en rol het voorzichtig om de krultang heen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif vervolgens de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit proces totdat het haar de gewenste look heeft.

 Resultaat:

José Eber Clipless Krultang 25 mm Roze/Zebra zorgt voor prachtige krullen met een zijdezachte glans.

Gratis handschoen:

Bij de Jose Eber krultang wordt een hittebestendige handschoen geleverd. De hittebestendige handschoen is speciaal ontworpen voor bij het gebruik van de krultang zonder klep. Het materiaal van de handschoen is hittebestendig en daardoor kun je de staaf van de krultang gemakkelijk aanraken. De handschoen beschermt de handen tijdens het krullen en kan temperaturen tot 200°C verdragen. 

Garantie:

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

Tip:

Wij adviseren u te kiezen voor een krultang met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, de krul zal altijd een beetje uitzakken waardoor u het gewenste effect kunt krijgen.  

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag