José Eber Clipless Krultang 32 mm Zwart

Rating:
100% of 100
Nog maar 4 stuk(s) op voorraad
€ 125,-

Belangrijkste kenmerken

  • Temperatuur tot 200 graden
  • Ionische technologie
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Inclusief gratis hittebestendige handschoen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 846146032280
Merken Jose Eber
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 200 graden
Instelbare temperatuur Nee
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Snoerlengte 2 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Diameter 32 mm
Krultype Grove krul
Klem Nee

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

José Eber Clipless Krultang 32 mm Zwart is een keramische krultang zonder klem die zorgt voor prachtige grote krullen.  De krultang heeft een diameter van 32 mm waardoor er mooie weelderige lokken kunnen worden gecreëerd. De krultang is in het bezit van de ionische technologie waardoor het haar niet statisch wordt, niet zal gaan pluizen en kan genieten van een prachtige glans. Tevens warmt de krultang op tot 200 graden waardoor er binnen aan handomdraai de mooiste kapsels kunnen worden gerealiseerd.

  • Temperatuur tot 200 graden
  • Ionische technologie
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Inclusief gratis hittebestendige handschoen

 

Gebruik:

Voordat José Eber Clipless Krultang 32 mm Zwart in gebruik wordt genomen, zorg dat het haar schoon en droog is. Borstel de haren goed door en laat de José Eber Clipless Krultang 32 mm Zwart opwarmen. Neem vervolgens een pluk haar en rol het voorzichtig om de krultang heen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif vervolgens de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit proces totdat het haar de gewenste look heeft.

Resultaat:

José Eber Clipless Krultang 32 mm Zwart zorgt voor prachtige grote krullen die genieten van een zijdezachte glans.

Gratis handschoen:

Bij de Jose Eber krultang wordt een hittebestendige handschoen geleverd. De hittebestendige handschoen is speciaal ontworpen voor bij het gebruik van de krultang zonder klep. Het materiaal van de handschoen is hittebestendig en daardoor kun je de staaf van de krultang gemakkelijk aanraken. De handschoen beschermt de handen tijdens het krullen en kan temperaturen tot 200°C verdragen.

Garantie:

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag