José Eber Clipless Krultang 32mm Zwart/Roze

€ 125,-

Belangrijkste kenmerken

  • Temperatuur tot 200 graden
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Ionische technologie
  • Inclusief handschoen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 0846146031306
Merken Jose Eber
Soort plaat Tourmaline
Temperatuur tot 210 graden
Digitaal Nee
Diameter 32 mm
Krultype Grove krul
Dual Voltage Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

José Eber Clipless Krultang 32mm is een professionele krultang waarmee in een handomdraai de mooiste krullen gemaakt kunnen worden. De krultang heeft een diameter van 32 mm waarmee er een grove krul gecreëerd kan worden. Daarnaast beschikt José Eber Clipless Krultang 32mm over een ionische technologie waardoor het haar niet statisch wordt en niet gaat pluizen. Hierdoor krijgen de haren een prachtige glans. Tevens beschikt de krultang over een keramische staaf zonder klem waardoor het haar eenvoudig in model kan worden gebracht.

  • Temperatuur tot 200 graden
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Ionische technologie
  • Inclusief handschoen


Gebruik:

Breng voorafgaand een hittebeschermende spray of serum aan. Het toepassen van hitte op het haar kan namelijk schadelijk zijn voor het haar. Borstel het haar goed door en laat de José Eber Clipless Krultang 32mm opwarmen. Neem vervolgens een pluk haar en draai de pluk om de krultang heen. Wacht een aantal seconden en schuif dan voorzichtig de krultang uit het haar. Herhaal dit proces over het gehele haar totdat het haar het gewenste resultaat heeft. Breng tot slot nog een haarspray aan om ervoor te zorgen dat de gewenste look de hele dag wordt behouden.

Resultaat:

José Eber Clipless Krultang 32mm zorgt voor prachtige krullen met een zijdezachte glans.

Garantie:

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag