Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

José Eber Digital Rubberized Krultang 25mm zwart

€ 120,-

Belangrijkste kenmerken

 • Ionische Technologie voor mooie krullen
 • Geschikt voor ieder haartype 
 • Inclusief handschoen
 • Tempratuur tot 200 graden
 • Inclusief UK stekker
 • 360° draaibaar snoer

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Goedemiddag, mijn vraag is of de José Erbe rubberized digital krultang verder dezelfde kwaliteit geeft als de José Erbe clipless krultang in de printjes. Of zit er meer verschil in dan alleen het uiterlijk en de digitale display? Met vriendelijke groet, Marieke
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De krultang bevat de ionische technologie waardoor het haar niet statisch wordt of gaat pluizen.

De José Eber Digital Rubberized Krultang is een keramische krultang die voor mooie krullen zorgt in een handomdraai. De krultang heeft een keramische staaf zonder klem waardoor het haar gemakkelijk in model kan worden gebracht. De Krultang heeft een diameter van 25mm dat zorgt voor een normale tot grove krul. De krultang heeft een ionische technologie waardoor het haar niet statisch wordt, het haar zal niet gaan pluizen en zorgt voor een prachtige glans. De Krultang heeft een handige 360° draaibare snoer wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het krullen. Het wordt ook bezorgd met een gratis hittebestendige handschoen. Deze hittebestendige handschoen beschermt de handen tijdens het krullen tot 200°C. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Ionische Technologie voor mooie krullen
 • Geschikt voor ieder haartype 
 • Inclusief handschoen
 • Tempratuur tot 200 graden
 • Inclusief UK stekker
 • 360° draaibaar snoer

Gebruik:

Zorg dat het haar schoon en droog is. Laat de José Eber Digital Rubberized Krultang opwarmen. Nadat de krultang warm genoeg is, neem een pluk haar en rol deze voorzichtig om de krultang heen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif vervolgens de krultang zorgvuldig uit het haar. Herhaal dit totdat het haar helemaal gekruld is. 

Resultaat:

De José Eber Digital Rubberized Krultang zorgt voor langdurige prachtige krullen. 

Garantie:

Op de José Eber Digital Rubberized Krultang geldt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van de tool. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

Tip!

José Eber Tools beschikken over een UK stekker en een EU stekker. Het is ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Bestel José Eber Digital Rubberized Krultang 25mm zwart bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Dik haar, Droog haar, Fijn en slap haar, Gekleurd haar, Grijs haar, Krullend haar, Normaal haar, Pluizig haar
EAN code 846146032273
Merken Jose Eber
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 200 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Ja
Snoerlengte 2 meter
Productkleur Zwart
Opwarmtijd 8 seconden
Diameter 25 mm / 1 inch
Krultype Grove krul
Klem Nee

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje