Jose Eber Infusion Treatment Föhn

Nog maar 7 stuk(s) op voorraad
€ 155,-

Belangrijkste kenmerken

  • Inclusief José Eber's serum 100ml. 
  • Combineert lucht met Argan Serum
  • Pluisvrij haar door Ionische technologie
  • Vier hittestanden en vier snelheden
  • Zijdezachte glans door de Jose Eber Argan Serum
  • Verzorgt haar en geeft het een prachtige glans
  • Beschikt over de Micro-Sphere Atomizer Technology 
  • Een krachtige AC motor
  • Licht van gewicht
  • Inclusief cool shot knop

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 846146032501
Merken Jose Eber
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 4
Digitaal Nee
Snoerlengte 2 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Wattage 1875 Watt
Diffuser meegeleverd Nee
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Jose Eber Infusion Treatment Dryer is een professionele haardroger die gebruik maakt van de nieuwste technologie. De föhn beschikt namelijk over de Micro-Sphere Atomizer Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat het Jose Eber Argan Serum vrij komt en tijdens het drogen van het haar in het haar wordt aangebracht. Hierdoor wordt het haar gevoed en krijgt het een prachtige finish. De föhn is licht van gewicht, heeft een sterke AC motor en maakt ook gebruik van de ionische technologie waardoor pluizend haar al snel verleden tijd is. Jose Eber Infusion Treatment heeft vier hittestanden, vier snelheden en een cool shot knop. De Jose Eber Argan Serum wordt erbij geleverd. Daarnaast is er een kleine flacon meegeleverd om het serum in te doen en vervolgens op de fohn vast te draaien. Hierdoor krijgt het haar een zijdezachte glans en zal het haar gaan stralen. De Jose Eber Infusion Treatment Dryer heeft een vermogen van 1875 watt. 

Gebruik Jose Eber Infusion Treatment Dryer:

Droog het haar met de Jose Eber Infusion Treatment Dryer op de gewenste hittestand en snelheid. Tijdens de laatste 1,5 minuut kan het Jose Eber Argan Serum op het opzetstuk worden geplaatst. Hierdoor wordt het serum tijdens het föhnen gelijkmatig verdeeld over het haar zodat het een prachtige finish krijgt.

Resultaat Jose Eber Infusion Treatment Dryer:

Jose Eber Infusion Treatment Dryer zal het haar droog en pluisvrij maken. Het haar is niet beschadigd en heeft een prachtige glans dankzij het Jose Eber Argan Serum.

Garantie Jose Eber Infusion Treatment Dryer:

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag