José Eber Thairapy365 Krultang 19 mm Zwart

€ 120,-

Belangrijkste kenmerken

  • Perfect voor kleinere krullen
  • Digitale krultang
  • Geschikt voor ieder haartype
  • 19mm

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 0846146070121
Merken Jose Eber
Soort plaat Keramisch
Digitaal Ja
Diameter 19 mm
Krultype Kleine krul
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 2 meter

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

José Eber Thairapy365 Krultang 19 mm Zwart is de ideale digitale krultang om prachtige kleine krullen te creëren. De krultang bevat de ionische technologie waardoor het haar niet statisch wordt of gaat pluizen. José Eber Thairapy365 Krultang 19 mm Zwart heeft volledig draaibare snoer, waardoor het stylen van het haar nog makkelijker wordt. De keramische staaf zorgt er bovendien voor dat het haar niet beschadigd wordt.

  • Perfect voor kleinere krullen
  • Digitale krultang
  • Geschikt voor ieder haartype
  • 19mm

 

Gebruik:

Voordat José Eber Thairapy365 Krultang 19 mm Zwart in gebruik wordt genomen, zorg dat het haar schoon en droog is. Borstel de haren goed door en laat de José Eber Thairapy365 Krultang 19 mm Zwart. Neem vervolgens een pluk haar en rol het voorzichtig om de krultang heen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif vervolgens de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit proces totdat het haar de gewenste look heeft.

Resultaat:

José Eber Thairapy365 Krultang 19 mm Zwart zorgt voor prachtige en fijne krullen die genieten van een mooie glans.

Garantie:

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag