Alléén vandaag 20% korting op Moroccanoil!

José Eber Trio Clipless Krultangen Set

€ 155,-

Belangrijkste kenmerken

  • Met Ionische technologie voor mooie krullen
  • Opwarmtijd van 90 seconden
  • Verschillende warmtestanden
  • Inclusief gratis hittebestendige handschoen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Ik heb deze set nu een tijd en hoewel het gebruik in het begin wel lukte, krijg ik nu met geen mogelijkheid meer krullen in mijn haar. Heb al diverse keren van shampoo, conditioner en andere producten gewisseld ook wel/geen hitte beschermer.
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een krultang set met drie opzetstukken met verschillende diameters om verschillende looks te creëren.

José Eber Trio Clipless Krultangen Set is een kit met verschillende opzetstukken voor de krultang. De set heeft drie verschillende opzetstukken die ook 3 verschillende diameters hebben. Hierdoor kunnen verschillende krullen worden gecreëerd. Zo is er een opzetstuk met een diameter van 19 mm, een opzetstuk met een diameter van 25 mm en een opzetstuk met een diameter van 32 mm. Zo kan er zelf worden gekozen voor fijne krullen of grovere krullen. De krultang heeft een keramische coating en is tevens in het bezit van de ionische technologie. Hierdoor zal het haar niet pluizen of statisch worden en kunnen genieten van een prachtige glans. José Eber Trio Clipless Krultangen Set heeft tevens een keramische staaf zonder klem. Hierdoor kan het haar eenvoudig om de staaf worden gedraaid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Met Ionische technologie voor mooie krullen
  • Opwarmtijd van 90 seconden
  • Verschillende warmtestanden
  • Inclusief gratis hittebestendige handschoen

Gebruik:

Kies voor het opzetstuk naar keuze en bevestig de krultang. Kies vervolgens voor de gewenste temperatuur en laat de krultang opwarmen. Zorg ervoor dat het haar droog, schoon en vrij van klitten is voordat men de krultang in gebruik neemt. Neem vervolgens een plukje haar en draai deze voorzichtig om de krultang heen. Houdt het haar enkele seconden vast en laat het haar daarna van de krultang afglijden. Herhaal dit totdat het haar naar wens is.

Resultaat:

José Eber Trio Clipless Krultangen Set zorgt voor prachtige krullen die genieten van een zijdezachte glans.

Gratis handschoen:

Bij de Jose Eber krultang wordt een hittebestendige handschoen geleverd. De hittebestendige handschoen is speciaal ontworpen voor bij het gebruik van de krultang zonder klep. Het materiaal van de handschoen is hittebestendig en daardoor kun je de staaf van de krultang gemakkelijk aanraken. De handschoen beschermt de handen tijdens het krullen en kan temperaturen tot 200°C verdragen. 

Garantie:

JohnBeerens.com biedt 2 jaar garantie op het electronische gedeelte van deze tool. José Eber biedt daarnaast een beperkte levenslange vervangings garantie op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang het product in bezit is. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage. Beroep doen op deze garantie kan via José Eber zelf.

Tip:

Wij adviseren u te kiezen voor een krultang met een kleinere diameter dan de krul die u wilt creëren, de krul zakt altijd een beetje uit waardoor u zo de gewenste look krijgt. 

José Eber Tools beschikken over een UK stekker. Ideaal voor als u op reis gaat. Voor het gebruik in Nederland heeft u een Europese stekker nodig. De UK stekker zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Er is één schroefje aanwezig op de stekker, wanneer u deze los schroeft ziet u de EU stekker er onder zitten en kunt u de UK stekker eraf nemen.

Bestel José Eber Trio Clipless Krultangen Set bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Normaal haar
EAN code 8721008304007
Merken Jose Eber
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 210 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Ja
Snoerlengte 2.4 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 90 seconden
Diameter Meerdere opzetstukken
Krultype Meerdere krultypen
Klem Nee

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje