Jump Up

€ 79,95

Belangrijkste kenmerken

  • 3 DVD´s bestaande uit Cardio, Abdominals en Total Body Workout (Nederlands gesproken)
  • 21 Dagen Maaltijdplan
  • Veiligheidsinstructies

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Jump Up
Gratis verzendkosten Ja

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Het is een leuke oefening die je ook thuis kan doen, in je eentje of met iemand samen. Met deze complete fitness work-out verbrandt men echter niet alleen een grote hoeveelheid calorieën, ook wordt er aandacht besteed aan de bekende probleemgebieden, zoals heupen, dijen, bilspieren en kuiten. 

Jump Up leent zich daarnaast prima voor spierversteviging, verhoging van het uithoudingsvermogen en een verbeterd balansgevoel. En dankzij de 21-dagen krijg je een topresultaat. Je ziet er goed uit, je voelt je fit en heb je een goede vorm.

De work-out is geschikt voor alle leeftijden, dus iedereen kan zich er eindeloos mee uitleven en de beste resultaten ermee bereiken.

De oefeningen en het springen op de trampoline belasten niet de gewrichten en spieren. Met de Jump Up bevorder je de soepelheid en lenigheid van het lichaam, je evenwicht wordt verbeterd en je gevoel natuurlijk. Hart en bloed krijgen meer zuurstof want trampolinespringen heeft een zuivere werking op de lymfeklieren en stimuleert het immuunsysteem.


Maximale gebruiksgewicht: 100 kgHet complete pakket bevat:


Trampoline (diameter 100 cm)

  • 3 DVD´s bestaande uit Cardio, Abdominals en Total Body Workout (Nederlands gesproken)
  • 21 Dagen Maaltijdplan
  • Veiligheidsinstructies

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje