Ontdek het zelf!

Kevin Murphy is één van ´s werelds meest bekende en gevraagde haarstylisten. Geen wonder dat zijn haarproducten zo’n succes zijn. De producten van Kevin Murphy zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die houden van fijne haarproducten van hoge kwaliteit. De producten hebben als doel om het haar te verzorgen en kracht te geven zonder dat het wordt verzwaard. Het assortiment aan producten bevat dan ook rijke en duurzame ingrediënten zoals: vitamines, essentiële oliën en natuurlijke antioxidanten. De producten zijn tevens vrij van sulfaten en parabenen. De verpakkingen van de producten zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat de producten zowel goed zijn voor het haar als voor het milieu. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren.

Kevin Murphy staat bekend om de mooie looks die hij creëert. Gelukkig is het nu mogelijk om ook zelf deze mooie looks te creëren. Thuis, met de geweldige producten van Kevin Murphy.

Om u nog een extra handje te helpen heeft ons Beauty Care Team een aantal hele verschillende, prachtige haarlooks op een rijtje gezet.