Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

KHS Smoothing Straight System Kit Keratinebehandeling

Van € 35,90 nu voor € 25,95

Belangrijkste kenmerken

 • In 3 stappen glad haar
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Voorkomt pluizend haar
 • 100% formaldehydevrij

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Mijn vraag gaat over: KHS Smoothing Straight System Kit KeratinebehandelingKan je voor deze behandeling ipv een stijltang, een steampod (loreal) gebruiken? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,Christine
Hallo, Ik heb Surinaams haar, veel krullen en pluis. Het is geen kroeshaar. Kan ik met dit product mijn haar stijlen of hebben jullie hier een ander product voor? Groetjes
Ik heb een maand terug een keratine behandeling gehad van het merk inoar. Hierdoor is mijn haar mega droog en heel erg afgebroken en het valt nog steeds heel erg uit. Kan ik nu gewoon deze behandeling gebruiken? Ik gebruik speciale shampoo en masker van keratherapy
Vanaf welke leeftijd kan of mag dit gebruikt worden?
Kun je dit product gebruiken op geblondeerd/ontkleurd haar?
Hoeveel keer kun je ermee doen, het is best veel vandaar kan je er denk ik meerdere keren mee doen?
Kan je keratine behandeling op gepermanent haar gebruiken dat zeer beschadigd is en te veel kroest
Kun je dit product gebruiken tijdens zwangerschap, en is het niet schadelijk voor de baby?
Goede avond,Ik heb zojuist de keratin straightening gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing. Echter stond nergens dat je de gehele flesjes moest gebruiken en heb ik dit nu niet gedaan. ( dit lees ik nu bij veelgestelde vragen) Bv. Bij stap 1 staat: breng royaal aan. Ik heb licht golvend haar en niet dik. Zou dit voor nu voldoende zijn ? Kan ik het overige dan opnieuw gebruiken, of moet ik nu opnieuw een nieuw pakket kopen en de behandeling weer opnieuw doenEnige tips om dit nu om te lossen?Vriendelijke groet,Sharon zwaga
Bij stap 1, mag je je haar drogen met een fohn of moet je het laten opdrogen?
In een van bovenstaande antwoorden op een vraag staat dat je de KHS salt free shampoo er extra moet bijkopenAls je de werkwijze leest staat er, stap 1: wassen met KHS salt free shampoo, neem het flesje waar stap 1 opstaat. Dus dan is dit toch die KHS salt free shampoo? Of zie ik dit fout???
Is dit product ook geschikt voor kort mannen haar?
Er staat dat het word aangeraden om na de behandeling het haar een dag of 4 niet te wassen. Kan ik dan wel droogshampoo gebruiken om het er wat minder vet uit te laten zien?
Is dit product ook gezond voor je haar? Ik wil mijn haar niet (nog meer) beschadigen!
Hallo,Ik heb pluizig en lichte slag in mijn haar. Daarom heb ik de keratine kit besteld, alleen ik heb ook last van een beetje beschadigd haar. Is het handig om na deze behandeling, misschien de olaplex n.3 te gebruiken? Of iets anders?
Ik heb lang en een dik pak haar. Kom ik dan toe met 1 verpakking?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een speciale keratine behandeling voor thuis, wat het haar stijl maakt tot wel 4 maanden.

KHS Smoothing Straight System Kit is een keratine behandeling die in 3 stappen het haar glad maakt. Het is gemakkelijk in gebruik en kan thuis gebruikt worden. De behandeling voorkomt pluizig haar en elimineert tot 80% van de pluis. KHS Smoothing Straight System Kit is geschikt voor ieder haartype en gekleurd haar. Na gebruik kan het direct gewassen en gestyled worden naar wens. De producten zijn 100% formaldehydevrij waardoor het geen onaangename sterke geur bevat. Het resultaat blijft tot maximaal 4 maanden na gebruik.  Dit is echter sterk afhankelijk van het haartype. JohnBeerens.com is niet verantwoordelijk voor het resultaat wat de KHS Smoothing Straight System Kit het haar geeft.

Belangrijkste kenmerken:

 • Keratine behandeling voor thuis
 • In 3 stappen glad en pluisvrij haar
 • Elimineert tot 80% van de pluis
 • 100% formaldehydevrij 

Gebruik:

Keratin Home System Smoothing Straight System Kit bevat 3 stappen. Op ieder flesje staat welke stap het is.

Stap 1:

Maak het haar nat en breng royaal stap 1 aan, dit is de KHS Salt Free Shampoo. Masseer het in het haar vanaf de wortel tot aan de uiteinden. Spoel het grondig uit. Herhaal daarna nogmaals stap 1 en spoel dit nogmaals grondig uit. Indien het gaat om extreem krullend haar, dient het haar hierna voor 80% droog te zijn.

Stap 2:

Verdeel het haar in vier secties. Schud het flesje met stap 2 erop zeer goed. Neem dan één van de 4 secties en pas stap 2 toe, dit is KHS Smoothing System, tot 2 cm vanaf de wortels naar de uiteinden. Begin dus niet vanaf de hoofdhuid. Doe dit bij alle vier de secties en kam het daarna goed door, zodat het product gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. Wanneer dit is gedaan moet het product intrekken. De duur is per haartype verschillend: licht golvend haar 15 minuten, golvend/krullend haar 25 minuten en zeer krullend haar 40 minuten. Wanneer het product is ingetrokken, mag het haar gedroogd worden met behulp van een föhn en een platte borstel, tot dat de haren helemaal gedroogd zijn. Stijl hierna het haar met een stijltang. Pak elke keer kleine secties en ga 5 tot 7 keer over elk deel van het haar, totdat heel het haar is rechtgetrokken.

Stap 3:

Spoel het haar gedurende 5 minuten. Breng dan stap 3 aan, dit is de afsluiting, op kleine secties van het haar. Kam daarna het mengsel goed door, zodat het goed pakt op het haar. Laat stap 3 dan intrekken. De duur is per haartype verschillend: fijn haar 10 minuten, medium haar 15 minuten en dik haar 20 minuten.
Spoel het daarna 8 minuten grondig uit het haar om eventueel resten te verwijderen. Hierna kan het haar worden gestyled naar wens.

Resultaat:

Het resultaat van de KHS Smoothing Straight System Kit hangt af van het haartype. Een juist gebruik van de product is essentieel voor een goed eindresultaat. Lees alvorens gebruik de handleiding zorgvuldig. JohnBeerens.com geeft geen garantie op het eindresultaat. Bij juist gebruik is het haar tot 4 maanden glad en pluisvrij. 

Advies:

 • Voor het beste resultaat en het verlengen van de levensduur is het aan te raden om KHS Salt Free Shampoo en Conditioner te gebruiken.
 • Wacht 10 tot 14 dagen tussen het gebruik van het KHS Systeem tot verdere behandelingen zoals kleuren, permanenten en straighten.
 • Gebruik Keratin Home System Smoothing Straight System niet binnen 10 dagen voor of na een haarkleuring.
 • Gebruik voor optimaal resultaat een krultang en stijltang.
 • Lees altijd voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bestel KHS Smoothing Straight System Kit Keratinebehandeling bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Gerelateerde Berichten

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Gekleurd haar, Pluizig haar
EAN code 610370648339
Merken KHS
Inhoud 3 x 75 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje