KHS Smoothing Straight System Kit Keratinebehandeling

Rating:
77% of 100
Nog maar 13 stuk(s) op voorraad
€ 35,90

Belangrijkste kenmerken

 • In 3 stappen stijl haar
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Voorkomt pluizend haar
 • 100% formaldehydevrij

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 610370648339
Merken KHS
Inhoud 3x 75 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

KHS Smoothing Straight System Kit is een keratine behandeling die in 3 stappen het haar steil maakt. Het is gemakkelijk in gebruik en kan thuis gebruikt worden. De behandeling voorkomt pluizig haar en elimineert tot 80% van de pluis. KHS Smoothing Straight System Kit is geschikt voor ieder haartype en gekleurd haar. Na gebruik kan het direct gewassen en gestyled worden naar wens. De producten zijn 100% formaldehydevrij waardoor het geen onaangename sterke geur bevat. Het resultaat blijft tot maximaal 4 maanden na gebruik.  Dit is echter sterk afhankelijk van het haartype. JohnBeerens.com is niet verantwoordelijk voor het resultaat wat de KHS Smoothing Straight System Kit het haar geeft.

 • Keratine behandeling voor thuis
 • In 3 stappen stijl en pluisvrij haar
 • Elimineert tot 80% van de pluis
 • 100% formaldehydevrij 

Gebruik:

Keratin Home System Smoothing Straight System Kit bevat 3 stappen. Op ieder flesje staat welke stap het is.

Stap 1:

Maak het haar nat en breng royaal stap 1 aan, dit is de KHS Salt Free Shampoo. Masseer het in het haar vanaf de wortel tot aan de uiteinden. Spoel het grondig uit. Herhaal daarna nogmaals stap 1 en spoel dit nogmaals grondig uit. Indien het gaat om extreem krullend haar, dient het haar hierna voor 80% droog te zijn.

Stap 2:

Verdeel het haar in vier secties. Schud het flesje met stap 2 erop zeer goed. Neem dan één van de 4 secties en pas stap 2 toe, dit is KHS Smoothing System, tot 2 cm vanaf de wortels naar de uiteinden. Begin dus niet vanaf de hoofdhuid. Doe dit bij alle vier de secties en kam het daarna goed door, zodat het product gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. Wanneer dit is gedaan moet het product intrekken. De duur is per haartype verschillend: licht golvend haar 15 minuten, golvend/krullend haar 25 minuten en zeer krullend haar 40 minuten. Wanneer het product is ingetrokken, mag het haar gedroogd worden met behulp van een föhn en een platte borstel, tot dat de haren helemaal gedroogd zijn. Stijl hierna het haar met een stijltang. Pak elke keer kleine secties en ga 5 tot 7 keer over elk deel van het haar, totdat heel het haar is rechtgetrokken.

Stap 3:

Spoel het haar gedurende 5 minuten. Breng dan stap 3 aan, dit is de afsluiting, op kleine secties van het haar. Kam daarna het mengsel goed door, zodat het goed pakt op het haar. Laat stap 3 dan intrekken. De duur is per haartype verschillend: fijn haar 10 minuten, medium haar 15 minuten en dik haar 20 minuten.
Spoel het daarna 8 minuten grondig uit het haar om eventueel resten te verwijderen. Hierna kan het haar worden gestyled naar wens.

Resultaat:

Het resultaat van de KHS Smoothing Straight System Kit hangt af van het haartype. Een juist gebruik van de product is essentieel voor een goed eindresultaat. Lees alvorens gebruik de handleiding zorgvuldig. JohnBeerens.com geeft geen garantie op het eindresultaat. Bij juist gebruik is het haar tot 4 maanden stijl en pluisvrij. 

Advies:

 • Voor het beste resultaat en het verlengen van de levensduur is het aan te raden om KHS Salt Free Shampoo en Conditioner te gebruiken.
 • Wacht 10 tot 14 dagen tussen het gebruik van het KHS Systeem tot verdere behandelingen zoals kleuren, permanenten en straighten.
 • Gebruik Keratin Home System Smoothing Straight System niet binnen 10 dagen voor of na een haarkleuring.
 • Gebruik voor optimaal resultaat een krultang en stijltang.
 • Lees altijd voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag