Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Borstel soort
  1. (2)
Kleuren
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Babyverzorging

(2 artikelen)
Bekijk alles

Babyverzorging

Johnbeerens.com heeft een assortiment dat ook babyverzorging bevat. Bumba is hierin een uiterst populair merk. Bumba heeft producten als babylotion, billenspray en luiercrème. De reacties op deze Bumba producten zijn altijd uiterst positief wat maakt dat het een Beautytip is op JohnBeerens.com.

Verzorging

De producten van Bumba zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De Bumba Badolie verzorgt de huis en laat een beschermend laagje achter. Door gebruik te maken van de Bumba bodylotion, wordt de huid van uw baby intens gevoed. Uw baby krijgt er een zacht en gezond huidje van. Speciaal voor de geïrriteerde huid heeft Bumba een Luiercrème ontwikkeld. Baby’s hebben vaak last van roodheid, ontstekingen en pijn door het dragen van een luier. Dankzij de luiercrème van Bumba worden deze klachten sterk verminderd. De crème werkt verzachtend en verzorgend. Ook heeft Bumba billendoekjes ontwikkeld die essentiële ingrediënten bevatten zoals kamille- en aloë vera extracten. Hierdoor worden de billetjes op een zachte manier verzorgd.  Ook worden door de milde reiniging van deze billendoekjes rode billetjes voorkomen.

Zarqa

Een ander merk van babyverzorging is ZARQA. De billenspray van ZARQA is een handige spray die gebruikt kan worden bij de verzorging van rode en gevoelige billetjes. Dankzij de spray hoeven de billetjes niet aangeraakt te worden en hoeft de baby geen pijn te hebben als het wordt aangebracht.  De billenspray heeft een indrogende werking en kan als wondbeschermer en voor smetplekken worden gebruikt.

Altijd een zachte babyhuid

Wilt u ook dat uw baby altijd een zacht huidje heeft dankzij de producten van Bumba of Zarqa? Alle producten zijn eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Heeft u nog vragen of wilt u advies van onze beautyspecialisten? Dan kunt u op werkdagen bellen met: +31 (0)13 530 20 10

Babyverzorging (2 artikelen)
Bekijk alles