Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Bad

(1 artikel)
Bekijk alles

Badproducten voor een vrolijk kind

Voor kinderen is haren wassen bijna altijd een probleem omdat ze niet houden van de hoeveelheid water over hun hoofd heen en ze vinden het vervelend als de shampoo in hun ogen prikt. Johnbeerens.com  heeft de ideale kindershampoos ontwikkeld waardoor kinderen plezier gaan krijgen in het wassen van hun haren. Door gebruik te maken van plaatjes van bekende tekenfiguren, wordt het voor kinderen interessanter. Bovendien zorgt het plaatje op de fles voor afleiding waardoor het wassen van de haren zo gebeurd is.

Maya de bij

De kindershampoo van Maya de Bij is een zeer geschikte shampoo voor jongens en meisjes van 3 tot 8 jaar oud. In deze shampoo zit een zeepvrije formule waardoor het haar heel zacht wordt. Ook is ervoor gezorgd dat er minder kans is op prikkende ogen. Vaak hebben kinderen na het wassen van de haren ook last om er doorheen te komen met de borstel. Doordat deze shampoo het haar erg zacht maakt, zal het geen probleem meer zijn om door het haar heen te kammen.

K3 shampoo

Speciaal voor de meisjes biedt johnbeerens.com onder andere de k3 Shampoo en Conditioner 2-in-1 aan. Deze shampoo is ideaal voor kinderen omdat het haar maar 1 keer gewassen hoeft te worden. Het haar zal hierna meteen zacht en goed doorkambaar zijn. De shampoo is geschikt voor ieder haartype en heeft een heerlijke abrikozengeur.

Haren wassen met plezier

Heeft u ook problemen bij het wassen van de haren van uw kind? Met de producten van johnbeerens.com is dit meteen opgelost! Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u extra informatie? Onze beautyspecialisten kunnen u voorzien van advies. Telefonisch zijn zij te bereiken via het nummer +31 (0)13 530 20 10.

Bad (1 artikel)
Bekijk alles