Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Douche

(1 artikel)
Bekijk alles

Doucheproducten voor elk kind

Johnbeerens.com heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment ontwikkeld wat geschikt is voor ieder kind. Door gebruik te maken van kinderfiguren gaan kinderen het interessant vinden om zich te wassen met die douchegel. Ons assortiment bevat bekende merken als K3 en Maya de Bij. 

Maya de bij

De doucheproducten voor kinderen van 3 tot 8 jaar zijn geschikt voor alle huidtypen. Er zijn 3 leuke merken voor de kinderen, namelijk: Maya de Bij, K3 en Bumba. Alle producten van Maya de Bij zijn voor zowel jongens als meisjes te gebruiken. De douche gels en shampoos van Maya de Bij hebben een zeepvrije formule, waardoor de douche gel voor zowel badschuim als wasgel gebruikt kan worden. Deze kinder douchegel bevat extracten van korenbloemen en maakt de huid extra zacht.

K3 Haarverzorgingsproducten

K3 is een merk speciaal voor meisjes en de doucheproducten zijn hydraterend voor de huid. De K3 douchegel is geschikt voor ieder huidtype en heeft een geur die u lang zult blijven ruiken. Johnbeerens.com heeft ook een kinder douchegel van K3 in het assortiment. K3 is een erg bekende meidengroep en erg populair onder jonge meisjes. Door de foto’s van K3 en de leuke kleur, ziet de verpakking van de kinder douchegel er erg leuk uit en wordt het voor kinderen een feestje om in bad te gaan. Naast douche gels en shampoos is er ook een handig hulpmiddel tegen prikkende oogjes! Namelijk ‘ Drieyes’. Dit is een soort klepje dat het kind zelf tegen het voorhoofd aanhoudt zodat er geen prikkende zeepresten in de ogen kan komen. Doordat het kind het zelf vast houdt, heeft de ouder de handen vrij om het haar te wassen. Hierdoor wordt haar wassen een stuk aangenamer voor beide. 

Advies

Indien u vragen heeft over de doucheproducten kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten op het nummer +31 (0)13 530 20 10. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.30, mailen kan ook via [email protected]

Douche (1 artikel)
Bekijk alles