Who Run the World? Curls Set by John Beerens

Van € 95,75 nu voor € 39,95

Belangrijkste kenmerken

  • Ultieme verzorging voor krullen
  • Professionele producten
  • 5 producten

Productspecificaties

Meer informatie
Inhoud 2 x 340 ml, 1 x 200 ml, 1 x 150 ml, 1 x 15 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Deze set bestaat uit 5 producten voor de verzorging, reiniging en styling van krullend haar.

De set bestaat uit de volgende producten: CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo (340ml), CHI Aloe Vera with Agave Nectar Curl Detangling Conditioner (340ml), Waterclouds Reviving Curl Crème, The Collection Holy Chic Curls Define Spray (200ml) en CHI Aloë Vera Curl Haarolie (15ml).

Inhoud van de set:

CHI Aloë Vera With Agave Nectar Curl Enhancing Shampoo (340ml)

De CHI Aloë Vera With Agave Nectar Curl Enhancing Shampoo is een verzachtende shampoo speciaal ontwikkeld voor krullend haar. De formule is verrijkt met Aloë Vera en agave nectar wat ervoor zorgt dat het haar wordt gekalmeerd en gevoed. Hierdoor wordt niet alleen de elasticiteit, maar ook het vochtgehalte en de kruldefinitie meteen verbeterd. 

CHI Aloe Vera with Agave Nectar Curl Detangling Conditioner (340ml)

De CHI Aloe Vera With Agave Nectar Detangling Conditioner is een hydraterende conditioner speciaal ontwikkeld voor krullend haar. De conditioner definieert de krullen door de rijke, vochtinbrengende formule die het vochtlevel van de krullen verbetert. 

Waterclouds Reviving Curl Cream (150 ml)

De Waterclouds Reviving Curl Cream geeft zachte, pluisvrije krullen en zorgt voor een langdurige fixatie. Het verbetert de krullen zonder te föhnen en de krullen voelen zacht en natuurlijk aan. De Waterclouds Reviving Curl Cream bevat bamboo, provitamine B5 en rijsteiwit dat helpt om het haar te versterken en de krullen te behouden. Ook beschermt het tegen uitdroging en tegen hitte van stylingtools.

The Collection Holy Chic Curls Define Spray (200ml)

The Collection Holy Chic Curls Define Spray is een lichte verzorgingsmist speciaal gemaakt voor krullend haar. De krullenmist verbetert de krullen en zorgt dat de krullen bouncy worden en blijven. Daarnaast zorgt de verzorgende formule ervoor dat de krullen pluisvrij blijven en het gemakkelijk wordt om krullen te stylen en definiëren. De krullen worden gehydrateerd en gevoed terwijl ze beschermt worden tegen hitte. De spray geeft je krullen onmiddelijk een extra lift en body. 

CHI Aloë Vera Curl Haarolie (15ml)

De CHI Aloe Vera Haarolie is een hydraterende haarolie, speciaal ontwikkeld voor krullend haar. De unieke formule is verrijkt met Aloë Vera en zijde waardoor het haar wordt verzacht, gevoed, gehydrateerd en beschermd tegen luchtvochtigheid. Hierdoor wordt kroezend en pluizend haar voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:

CHI Aloë Vera With Agave Nectar Curl Enhancing Shampoo: Breng de CHI Aloe Vera With Agave Nectar Curl Enhancing Shampoo gelijkmatig aan op nat haar. Laat de shampoo eventjes intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. 

CHI Aloe Vera with Agave Nectar Curl Detangling ConditionerBreng de CHI Aloë Vera With Agave Nectar Detangling Conditoner aan op nat, gewassen haar vanaf ongeveer halvewege het haar tot de puntjes. Laat het ongeveer 1-3 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Style het haar zoals gewoonlijk. 

Waterclouds Reviving Curl Cream: Verdeel de Waterclouds Reviving Curl Cream gelijkmatig over uw vochtig haar. Laat het haar aan de lucht drogen of gebruik een föhn met een diffuser voor een optimaal effect.

The Collection Holy Chic Curls Define Spray: Schud The Collection Holy Chic Curls Define Spray goed voor gebruik. Spray het product gelijkmatig over het handdoekdroge haar en laat het door de lucht drogen of föhn het in de gewenste style. Je kunt de spray ook gebruiken op droog haar wanneer je een hitteproduct gebruikt. Spray het haar dan sectie voor sectie voordat warmte wordt toegevoegd, wat zorgt voor extra houvast aan het haar.

CHI Aloë Vera Curl Haarolie:  Pomp de gewenste hoeveelheid van de CHI Aloë Vera Haarolie op de handpalmen en breng het product vanaf het midden aan tot het eind van de haarpunten en stijl het haar zoals gewenst. Deze haarolie is geschikt om te gebruiken op zowel droog als nat haar. 

Resultaat:

Na het gebruik van de Who Run the World? Curls Set by John Beerens zijn je krullen grondig gereinigd, gereactiveerd en prachtig gedefinieerd met een zachte, glanzende uitstraling en zonder residu, pluis of gespleten haarpunten.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag