L’Oréal Professional Flash Pro

nu voor € 15,15 Van € 24,50
38% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Voor alle haartypes
  • Tijdelijke kleuring
  • Voor elke gelegenheid
  • Geeft niet af

Productspecificaties

Meer informatie
Merken L'Oréal Professionnel

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

L’Oréal Professional Flash Pro is een tijdelijke kleuring met prachtig kleurrijke tonen die voor iedere gelegenheid een look heeft!

De L’Oréal  Professional Flash Pro is een professionele haarverf voor alle haartypes. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het haar voor een dag een kleur te geven. De Flash Pro wordt dan ook niet voor niets hair make up genoemd! De lijn bestaat uit 11 prachtige kleuren die jouw haar een bijzondere vibe geven. Gebruik de Flash Pro bijvoorbeeld voor een festival, op Halloween, voor Valentijnsdag of bij een bruiloft. De mogelijkheden zijn oneindig.

Door een simpele wasbeurt is de haarverf weer verwijderd van het haar. Mocht je 2 dagen achter elkaar van de kleur willen blijven genieten, kun je zonder zorgen gaan slapen want de Flash Hair Makeup geeft niet af op kleding of beddengoed.

De belangrijkste kenmerken:

  • Voor alle haartypes
  • Tijdelijke kleuring
  • Voor elke gelegenheid
  • Geeft niet af

Gebruik:

Let op, een haarkleuringsproduct kan een allergische reactie geven, doe daarom altijd voor de behandeling een huidtest om te zien of het product een reactie opwekt. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik. 

De Flash Pro is gemakkelijk aan te brengen en werkt net als echte make-up. Breng de haarverf aan met een borstel of simpelweg met je vingers en style het haar vervolgens zoals gewenst.

Resultaat:

Na gebruik van de L'Oréal Professional Flash Haarverf krijgt je haar een prachtig unieke haarkleur. Zo is het mogelijk om elke dag een nieuwe kleur te hebben!

Bestel de L'Oréal Professional Flash Haarverf vandaag nog bij Johnbeerens.com en geniet snel thuis van deze prachtige kleuren!

 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje