Categorie navigatie:

Tips voor Leuk Haar

Iedere vrouw vindt het leuk om iets bijzonders met haar haar te doen bij bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid. Er zijn dan ook genoeg tips waarmee u gemakkelijk de leukste kapsels kunt creëren!

 

  • Krullen houdt u het beste in het haar door een goede haarspray te gebruiken. Voor een krul die redelijk flexibel blijft, kiest u een natural hold. Een strong hold maakt iets stugger maar blijft beter zitten. Houd de haarlak 20 centimeter van het haar tijdens het sprayen en gebruik niet te veel haarlak. Overmatig gebruik is schadelijk voor uw haar. Het haar zal hierdoor droog en pluizig worden. Daarnaast maakt veel haarlak het haar zwaar en blijft het juist niet goed in model.

 

  • In een handomdraai een mooie staart of knot creëren? Met de Invisibobble heeft u dit in een handomdraai voor elkaar. Deze spiraalvormige rubberen haarelastiekjes blijven goed in het haar steken en zakken dus niet uit. Ook uw hoge staart blijft dus prachtig zitten. Na het uithalen zijn bobbels en striemen ook veel minder dan bij gewone elastiekjes, waardoor u dus ook gemakkelijk het haar weer los kunt gooien! Bij de normale elastieken zou het materiaal en het stukje ijzer het haar beschadigen en u kunt er op den duur hoofdpijn van krijgen. Met de invisibobble is dit verleden tijd! 

 

 

  • Voor een zomerse of laidback look is een rommelige vlecht ideaal. Vooral de zijwaardse variant, die als het even kan over de schouders hangt is erg trendy. Naast een gewone vlecht is ook de visgraatvlecht een goede optie. Trek aan de zijkant een beetje aan de lusjes om een rommelig effect te creëren. Voor een extra goede hold is een beachspray zoals die van J Beverly Hills perfect. Dit product zorgt voor extra body en textuur en zorgt dat de vlecht mooi blijft zitten.

 

John’s tips


  • Naast snel en gemakkelijk is de Invisibobble anders dan normale elastiekjes! Dit speciale elastiekje zorgt ervoor dat het haar niet afknelt maar toch strak blijft zitten.  

 

  • De haarlak van CHI houdt het haar de hele dag in model, heeft een sterke hold en verzwaart niet. De lak van CHI is een spray verkrijgbaar op aerosolbasis, maar er is ook de non-aerosol Helmet Head spray.  De haarlak van CHI is vrij van SLS, sulfaten en parabenen. De top haarsprays van CHI zullen ervoor zorgen dat uw kapsel de hele dag perfect blijft zitten!

 

  • Wanneer u eens echt iets anders wilt met uw haar is een mooie kleuring perfect! Dit hoeft niet eens een complete metamorfose te zijn. Met een kleur die dicht bij uw eigen kleur ligt kunt u al een heel verschil maken. Een goede kapper of onze beautyspecialisten kunnen echter ook een kleur voor u uitkiezen die perfect bij uw huidtype en ogen past. 
  • Haarkrijt is de trend van dit moment! Met behulp van haarkrijt kan u uw haar een andere kleur geven en het blijft slechts een dag zitten. De Bransus Hair Khalkin is bijvoorbeeld een setje met verschillende kleuren haarkrijt waarmee het haar snel een andere kleur kan krijgen en dat er gemakkelijk kan worden uitgewassen.