Levering

Feestdagen
In verband met extreme drukte in het Black Friday Weekend alsook voor de aankomende feestdagen in december kan het zo zijn dan DHL je bestelling niet binnen 1 dag kan bezorgen. Wij raden aan om tijdig te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Verzendkosten
Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en in België vanaf € 30,-. Bij bestellingen onder de € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland: € 3,95. Het verzendtarief voor Belgie bij een bestelling onder de € 30,- bedraagt € 6,95. Het is helaas niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus. Voor professionals in Nederland bedragen de verzendkosten: € 5,74 ex btw. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 8,22 ex btw. Vanaf € 60,- ex btw wordt de bestelling verzendkostenvrij verzonden zowel naar België als in Nederland.

Verzending
Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt maximaal 4x bij je aangeboden waarvan 1x in de avond of op zaterdag. Ben je dan niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling 4x niet afgeleverd kunnen worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail. 

Avondlevering
Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten om de bestelling in de avond af te laten leveren. Ideaal dus als je overdag werkt. Hiervoor bedragen de verzendkosten €4,95 bij orders onder de €30. Bij orders boven de €30 is avondlevering Gratis. De avondlevering vindt plaats op maandag tot en met vrijdag. Als je op vrijdag kiest voor avondlevering zal de avondlevering op maandag plaatsvinden. De bestelling zal de eerste twee avonden na verzending bij je worden aangeboden. Als je het pakket dan nog niet hebt aangenomen zal bij poging 3 en 4 een daglevering plaats vinden.

DHL Servicepunten
JohnBeerens.com maakt gebruik van DHL Servicepunten! Hier kun je online bestelde pakketten ophalen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De voordelen hiervan zijn:

 • Je hoeft niet meer thuis te wachten op je bestelling
 • Zowel doordeweeks als in het weekend pakketjes ophalen
 • E-mail wanneer je pakket klaar ligt
 • De meeste huishoudens in Nederland heeft een DHL Servicepoint binnen 4 km van het woonadres
 • Beter voor het milieu, combineer het afhalen van je pakket met jouw boodschappen, tankbeurt, etc.

De DHL Servicepunten zijn gevestigd in locaties als:

 • Supermarkten
 • Drogisterijen
 • Tankstations
 • Videotheken
 • Gemakswinkels
 • En nog veel meer handige locaties!


Hoe kun je een DHL Servicepunt kiezen?
Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld kun je een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer je je postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde DHL Servicepunt bij je in de buurt te kiezen. Dit geldt alleen voor Nederland!

Wanneer kun je het pakket ophalen bij een DHL Servicepunt?
Je krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat je het op het gewenste tijdstip kan ophalen. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten!

Hoe lang blijft het pakket liggen bij een DHL Servicepunt?
Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien je het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar JohnBeerens.com. Wanneer dit voorkomt, neem dan contact op met onze klantenservice voor een gepaste oplossing. Dit kan via shop@johnbeerens.com of telefonisch via 013-5302010.

Afhalen
Kom je liever zelf jouw bestelling ophalen? Dat kan! Je vindt onze winkel vlakbij Tilburg, aan de Tijvoortsebaan 8, 5051 HJ in Goirle. 

Bezorging Europa
Woon je niet in Nederland? Wij verzenden ook door heel Europa! Binnen Europa wordt de bestelling verzonden via DHL Europlus. Dit is een gegarandeerde en snelle wereldwijde levering. Levertijden zijn minimaal 1 tot maximaal 4 werkdagen.

1. Voor België hanteren wij een verzendtarief van €9,95. Bestelling boven 30 worden gratis verzonden.
2. Voor Duitsland en Luxemburg hanteren wij een verzendtarief van €9,95. Bestelling boven €150 worden gratis verzonden. Bij bestellingen boven een gewicht van 5 kg zal een gewichtstoeslag worden doorberekend.
3. Voor Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Italië en Denemarken wordt een verzendtarief gehanteerd van €9,95. Bestelling boven €200 worden gratis verzonden. Bij bestellingen boven een gewicht van 5 kg zal een gewichtstoeslag worden doorberekend.
4. Voor andere landen wordt het tarief in de shoppingbag berekend. 

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag