Levering

Verhuizing 13 en 14 april
In het weekend van 13 en 14 april gaan we verhuizen naar een nieuw. Wij gaan onze uiterste best doen oms deze geruisloos te laten verlopen dusdanig dat onze klanten daar geen hinder van ondervinden. Echter door de wisseling van magazijnen zijn de voorraadvermeldingen op de website niet betrouwbaar op 13 en 14 april. Doelstelling is dat we maandag 15 april alle bestellingen die gedaan worden op die maandag of in het afgelopen weekend verstuurd kunnen gaan worden. Echter mocht het zich onverhoopt problemen voordoen dan kan het zijn dat uw pakket enige vertraging oploopt. Wij gaan er op dit moment vanuit dat die vertraging niet meer dan 1 dag zal zijn. Wij hopen op uw begrip en doen alles wat in onze macht licht om alle pakketten z.s.m. te verzenden.

Verzendkosten
Bij bestellingen onder de € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland: € 4,95. Het verzendtarief voor Belgie bij een bestelling onder de € 30,- bedraagt € 7,95. Bestellingen worden GRATIS geleverd in Nederland en in België vanaf € 30,-. Het is niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus. Voor professionals in Nederland bedragen de verzendkosten: € 6,57 ex btw. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 8,22 ex btw. Vanaf € 30,- ex btw wordt de bestelling verzendkostenvrij verzonden zowel naar België als in Nederland.

Verzending
Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL Afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail. 

Avondlevering
Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten om de bestelling in de avond af te laten leveren. Ideaal dus als je overdag werkt. Hiervoor bedragen de verzendkosten €4,95 bij orders onder de €30. Bij orders boven de €30 is avondlevering gratis. De avondlevering vindt plaats op maandag tot en met vrijdag. Als je op vrijdag kiest voor avondlevering zal de avondlevering op maandag plaatsvinden. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL Afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail. 

DHL Servicepunten
JohnBeerens.com maakt gebruik van DHL Servicepunten! Hier kun je online bestelde pakketten ophalen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De voordelen hiervan zijn:

 • Je hoeft niet meer thuis te wachten op je bestelling
 • Zowel doordeweeks als in het weekend pakketjes ophalen
 • E-mail wanneer je pakket klaar ligt
 • De meeste huishoudens in Nederland heeft een DHL Servicepoint binnen 4 km van het woonadres
 • Beter voor het milieu, combineer het afhalen van je pakket met jouw boodschappen, tankbeurt, etc.

De DHL Servicepunten zijn gevestigd in locaties als:

 • Supermarkten
 • Drogisterijen
 • Tankstations
 • Videotheken
 • Gemakswinkels
 • En nog veel meer handige locaties!


Hoe kun je een DHL Servicepunt kiezen?
Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld kun je een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer je je postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde DHL Servicepunt bij je in de buurt te kiezen. Dit geldt alleen voor Nederland en België!

Wanneer kun je het pakket ophalen bij een DHL Servicepunt?
Je krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat je het op het gewenste tijdstip kan ophalen. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten!

Hoe lang blijft het pakket liggen bij een DHL Servicepunt?
Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien je het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar JohnBeerens.com. Wanneer dit voorkomt, neem dan contact op met onze klantenservice voor een gepaste oplossing. Dit kan via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via 013-5302010.

Afhalen
Kom je liever zelf jouw bestelling ophalen? Dat kan! Je vindt ons afhaalpunt vlakbij Tilburg, aan de Poppelseweg 1-04, 5051 PL in Goirle. 

Levertijden Nederland en buitenland
Wij verzenden bestlelingen op maandag t/m vrijdag. Hieronder kun je terugvinden wat de levertijd is per bestelling:

Nederland*

Tijdstip bestellen

Voor 22:00 

Na 22:00

Maandag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Dinsdag

Levering op woensdag

Levering op donderdag

Woensdag

Levering op donderdag

Levering op vrijdag

Donderdag

Levering op vrijdag

Levering op zaterdag

Vrijdag

Levering op zaterdag

Levering op dinsdag

Zaterdag

Levering op dinsdag

Levering op dinsdag

Zondag

Levering op dinsdag

Levering op dinsdag

Woon je niet in Nederland? Wij verzenden ook door heel Europa! Binnen Europa wordt de bestelling verzonden via DHL Europlus. Dit is een gegarandeerde en snelle wereldwijde levering. Voor België geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Andere landen hebben ook afwijkende levertijden variërend tussen de 2 en 5 werkdagen. Onderstaand vindt u het bezorgschema voor België.

België*

Tijdstip bestellen

Voor 16:00 

Na 16:00

Maandag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Dinsdag

Levering op woensdag

Levering op donderdag

Woensdag

Levering op donderdag

Levering op vrijdag

Donderdag

Levering op vrijdag

Levering op maandag

Vrijdag

Levering op maandag

Levering op woensdag

Zaterdag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag

Zondag

Levering op dinsdag

Levering op woensdag


*Onze indicatie met betrekking tot de levertijd kunnen door omstandigheden in uitzonderlijke situaties afwijken.

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag