Levering

Verzendkosten
Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en in België vanaf € 30,-. Bij bestellingen onder de € 30,- bedragen de verzendkosten in Nederland: € 3,95. Het verzendtarief voor Belgie bij een bestelling onder de € 30,- bedraagt € 6,95. Het is helaas niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus. Voor proffessionals in Nederland bedragen de verzendkosten: € 5,74 ex btw. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 8,22 ex btw. Vanaf € 60,- ex btw wordt de bestelling verzendkostenvrij verzonden zowel naar België als in Nederland.

Verzending
Nadat een pakket is verzonden ontvangt u een track en trace code. De bestelling wordt maximaal 4x bij u aangeboden waarvan 1x in de avond of op zaterdag. Mocht u niet thuis zijn dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij uw buren aan te bieden. U ontvangt in dat geval een notificatie in uw brievenbus. JohnBeerens.com kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren uw pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling 4x niet afgeleverd kunnen worden dan komt het pakket naar JohnBeerens.com retour. Wij zullen dan contact met u opnemen per e-mail. 

Avondlevering
Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten om de bestelling in de avond af te laten leveren. Ideaal als u overdag werkt. Hiervoor bedragen de verzendkosten 4,95 bij orders onder de €30. Bij orders boven de €30 is avondlevering Gratis. De avondlevering vindt plaats op maandag tot en met vrijdag. Als u op vrijdag kiest voor avondlevering zal de avondlevering op maandag plaats vinden. De bestelling zal de eerste twee avonden na verzending bij u worden aangeboden. Als u het pakket dan nog niet heeft aangenomen zal bij poging 3 en 4 een daglevering plaats vinden.

DHL Servicepunten
Johnbeerens.com maakt gebruik van DHL Servicepunten! Hier kunt u online bestelde pakketten ophalen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. De voordelen hiervan zijn:

 1. U hoeft niet meer thuis te wachten op uw bestelling
 2. Zowel doordeweeks als in het weekend pakketjes ophalen
 3. E-mail wanneer uw pakket klaar ligt
 4. De meeste huishoudens in Nederland heeft een DHL Servicepoint binnen 4 km van zijn/haar woonadres
 5. Beter voor het milieu, combineer het afhalen van uw pakket met uw boodschappen, tankbeurt, etc.

De DHL Servicepunten zijn gevestigd in locaties als:

 • Supermarkten
 • Drogisterijen
 • Tankstations
 • Videotheken
 • Gemakswinkels
 • En nog veel meer handige locaties!


Hoe kunt u een DHL Servicepunt kiezen?
Wanneer u bij het afronden van uw bestelling uw gegevens heeft ingevuld kunt u een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer u uw eigen postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde DHL Servicepunt bij u in de buurt te kiezen. Dit geldt alleen voor Nederland!

Wanneer kunt u het pakket ophalen bij een DHL Servicepunt?
U krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat u het op het gewenste tijdstip kan ophalen. U hoeft dus niet meer thuis te wachten!

Hoe lang blijft het pakket liggen bij een DHL Servicepunt?
Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien u het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar JohnBeerens.com. Wanneer dit voorkomt, neem dan contact op met onze klantenservice voor een gepaste oplossing. Dit kan via shop@johnbeerens.com of telefonisch via 013-5302010.

Afhalen
Komt u liever zelf uw bestelling ophalen? Dat kan! U vindt onze winkel vlakbij Tilburg, aan de Tijvoortsebaan 8, 5051 HJ te Goirle. 

Bezorging Europa
Woont u niet in Nederland? Wij verzenden ook door heel Europa! Binnen Europa wordt u bestelling verzonden via DHL Europlus. Dit is een gegarandeerde en snelle wereldwijde levering. Levertijden zijn minimaal 1 tot maximaal 4 werkdagen.

1. Voor België hanteren wij een verzendtarief van €9,95. Bestelling boven 30 worden gratis verzonden.
2. Voor Duitsland en Luxemburg hanteren wij een verzendtarief van €9,95. Bestelling boven €150 worden gratis verzonden. Bij bestellingen boven een gewicht van 5 KG zal een gewichtstoeslag worden doorberekend.
3. Voor Frankrijk, England, Oostenrijk, Italië en Denemarken word een verzendtarief gehanteerd van €9,95. Bestelling boven €200 worden gratis verzonden. Bij bestellingen boven een gewicht van 5 KG zal een gewichtstoeslag worden doorberekend.
4. Voor andere landen wordt het tarief in de shoppingbag berekend. 

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag