Living Proof Full Dry Volume Spray

nu voor € 13,50 Van € 15,-
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Speciaal voor fijn en slap haar
  • Bevat gepatenteerde ETAS-moleculen
  • Gewichtloos volume en textuur
  • Langhoudend resultaat

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Living Proof
Productlijn Living Proof Full

Product reviews by Trusted Shops

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een volume spray die fijn haar over de lengten en punten extra textuur en volume geeft.

Met de Living Proof Full Dry Volume Spray is fijn en futloos haar verleden tijd! Deze volumizing spray geeft jouw haar in een oogopslag textuur en langhoudend volume. De Living Proof Full Dry Volume Spray bevat het gepatenteerde en unieke ETAS (Expandable Textured Aero-Spheres) molecuul. Dit molecuul heeft de mogelijkheid om gewichtloos volume en textuur toe te voegen aan fijn haar. Deze getexturiseerde luchtbolletjes zijn klein als ze uit de verpakking komen, maar zijn in staat om zich uit te breiden en groter worden en bijna net zo licht als lucht te worden! 

Belangrijkste kenmerken:

  • Speciaal voor fijn en slap haar
  • Bevat gepatenteerde ETAS-moleculen
  • Gewichtloos volume en textuur
  • Langhoudend resultaat

Gebruik:

De ETAS moleculen die verwerkt zijn in de Living Proof Full Dry Volume Spray drijven in de verpakking. Daarom is het van belang om de volumizing spray voor gebruik goed te schudden, waardoor je de moluculen zal activeren. Voor het beste resultaat wordt het aangeraden om de spray ook tijdens gebruik te schudden. Zorg ervoor dat het haar droog is voor gebruik. Verdeel het haar in secties en spray het product vervolgens van de aanzet tot in de punten op het haar. Haal vervolgens je handen door het haar heen en herhaal dit proces totdat je het gewenste volume hebt bereikt.

Resultaat:

De Living Proof Full Dry Volume biedt direct volume en textuur aan fijn en futloos haar, met een langdurig effect. Fijn en slap haar zal direct meer volume en textuur krijgen, zonder dat het haar stijf of hard zal aanvoelen.

Bestel de Living Proof Full Dry Volume via JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel thuis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje