Living Proof No Frizz Travel Kit

Nog maar 2 stuk(s) op voorraad
€ 26,-

Belangrijkste kenmerken

 • Geschikt voor alle haartypen
 • Maakt het haar voelbaar zacht
 • Het haar zakt niet in
 • Anti-pluis
 • Lichte, frisse citrus geur
 • Geen parabenen, sulfaten, siliconen en oliën

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 850426006229
Merken Living Proof
Productlijn Living Proof No Frizz
Inhoud 3 Stuks

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De living proof frizz travel kit bestaat uit een No Frizz Shampoo 60ml, No Frizz Conditioner 60ml, No Frizz Nourishing Cream 60ml. De drie verzorgende producten zorgen ervoor dat het haar niet statisch en pluisvrij is. Zorgt voor glanzend haar.


No Frizz Shampoo 

De No Frizz shampoo is een rijke shampoo die lekker gaat schuimen en geschikt is voor alle haartypes. Deze shampoo is speciaal ontworpen om het haar grondig te reinigen en om het pluizen van het haar tegen te gaan. Deze shampoo beschikt bovendien over de Healthy Hair Molecule (OFPMA), waar Living Proof een patent op heeft. Deze anti-frizz technologie is een van de grote doorbraken van de laatste 30 jaar. Het haar blokkeert door deze technologie maar liefst 70% meer luchtvochtigheid en is tevens beter voor het haar omdat de shampoo geen parabenen, sulfaten, siliconen en oliën bevat. De siliconen en oliën verzwaren namelijk het haar, waardoor het haar slap en vet wordt. Het haar wordt en blijft door de Living Proof No Frizz Shampoo veel schoner, waardoor je minder vaak je haar hoeft te wassen. Door de lichtgewicht formule zakt het haar niet in.

No Frizz Conditioner

De Living Proof No Frizz Conditioner is een lichtgewicht conditioner die het haar ontwart en ervoor zorgt dat het haar niet gaat kroezen en pluizen. Deze conditioner kan gebruikt worden op alle haartypes en kan bovendien op gekleurd haar worden toegepast. De conditioner beschikt over de Healthy Hair Molecule (OFPMA), waar Living Proof een patent op heeft. Deze anti-frizz technologie is een van de grote doorbraken van de laatste 30 jaar. Het haar blokkeert door deze technologie maar liefst 70% meer luchtvochtigheid en is gezonder dan de siliconen, oliën en parabenen die in de meeste andere conditioners zijn verwerkt. De siliconen en oliën verzwaren namelijk het haar, waardoor het haar slap en vet wordt. Het haar wordt en blijft door de Living Proof No Frizz Conditioner veel schoner en verzorgder, waardoor je minder vaak je haar hoeft te behandelen met een conditioner. 

No frizz Nourishing Cream 

De Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream is een voedende styling crème die het haar heerlijk verzacht. De crème zorgt er bovendien voor dat het haar niet gaat pluizen en dat het haar prachtig gaat glanzen. De styling crème is zeer geschikt voor mensen met dik haar en voor mensen met kroeshaar. De crème beschikt over de Healthy Hair Molecule (OFPMA). Het haar blokkeert door deze technologie maar liefst 70% meer luchtvochtigheid en is gezonder dan de siliconen, oliën en parabenen die in de meeste andere producten zitten verwerkt. De cream heeft een lichte, frisse citrus geur. 

 • Geschikt voor alle haartypen
 • Maakt het haar voelbaar zacht
 • Het haar zakt niet in
 • Anti-pluis
 • Lichte, frisse citrus geur
 • Geen parabenen, sulfaten, siliconen en oliën


Gebruik Living Proof No Frizz Travel Kit

Gebruik een kleine hoeveelheid van de shampoo op nat haar, masseer totdat het haar schuimt. Spoel vervolgens goed uit. Nadat je de shampoo heeft gebruikt breng je de conditioner aan op de lengten en punten. Gebruik naar wens een kam om de conditioner te verdelen. Het trekt snel in. Je mag de conditioner meteen uitspoelen. Na de conditioner gebruikt u de Nourishing Cream. Verdeel de crème van de aanzet tot de punten. Gebruik naar wens een kam. Style naar wens met een föhn of krultang

Resultaat Living Proof No Frizz Travel Kit 

De Living Proof No Frizz Travel Kit zorgt voor hersteld, zacht en pluisvrij haar. 

Bestel de Living Proof No Frizz Travel Kit veilig online via JohnBeerens.com! 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag