Categorie navigatie:

Make-up tips

Make-up refereert naar alle fijne middeltjes om jezelf te voorzien van een prachtige look. Wanneer u make-up gebruikt, is het altijd belangrijk om te kiezen voor producten van een goede kwaliteit zodat uw huid niet wordt beschadigd. Daarnaast is het ook belangrijk dat u weet welke producten u moet aanbrengen op het gezicht en hoe dit het beste kan worden gedaan. Dit is echter vaak een hekelpunt. Vaak is het moeilijk omdat niet iedereen weet hoe make-up moet worden aangebracht, welke kleuren het beste passen bij het contour van het gezicht en de huidskleur en welke middelen nodig zijn om make-up aan te brengen. Om u hierbij een handje te helpen, hebben we verschillende make up tips op een rijtje gezet.

 

  • Heeft u nog nooit make-up gedragen? Begin dan enkel met de basis en breidt dit later verder uit. Een goede basis bestaat uit het aanbrengen van een fijne foundation, een losse poeder, een beetje blush en mascara. Werk de look uiteindelijk af met een neutrale lipstick of een mooie lipgloss.

 

  • Kies altijd voor make-up die past bij uw huid. Ga goed na of de kleuren matchen bij uw huidskleur en breng alles met mate aan.

 

  • Reinig altijd je gezicht! Deze is zeer belangrijk wat betreft alle make-up. Hoe laat of vroeg het is, reinigen. Dat is namelijk de basis voor een gezonde huid. Zorg dat de make-up altijd wordt aangebracht op een schone huid en dat u de make-up ook weer van het gezicht haalt als u gaat slapen.

 

  • Kom je make-up tegen die je al een langere tijd niet hebt gebruikt? Kijk dan altijd even naar de houdbaarheidsdatum. Make-up die niet meer goed is moet u namelijk niet meer gebruiken en is ook schadelijk voor de huid.

 

John’s tips:


  • Een lipstick of lipgloss blijft niet de hele dag zitten. De Lipcote kan u over de lipstick aanbrengen en zal de lippenstift verzegelen. Zo kan u de hele dag genieten prachtige en verzorgde lippen.

 

  • Goed verzorgde nagels zijn ook make-up! Uw handen zijn namelijk uw visitekaartje.  Herõme vijl 4 stappen bevat 2 vijlen met ieder 2 kanten waardoor u in 4 stappen uw nagel in de perfecte vorm kunt vijlen. Zo heeft u altijd verzorgende nagels zodat u uw nagels niet meer hoeft te verbergen. Naast een goede vijl kunt u altijd een mooie nagellak gebruiken. Pupa skin color nagellak zorgt ervoor dat de nagels versterkt worden en de egale teint past perfect bij de huidskleur. Deze gave nagellak in verkrijgbaar in 6 kleuren.

 

  • Om een losse poeder aan te brengen op het gezicht, is een goede borstel essentieel. Zo wordt de poeder gelijkmatig verdeeld over het gezicht en krijgt u geen vlekken. De PUPA Maxi Powder Brush is daarom een echte aanrader!